Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Uwielbiam takie niedzielecały dzień siedzę w domu, nażarte kociaste grzecznie śpią, pyszny obiad jest gotowy, maluję sobie kwiatki, a dzięki wujaszkowi, który przyniósł z pracy głośniki, włączyłam AC/DC na pełny regulator
![]()
kalair pisze:kamari pisze:Uwielbiam takie niedzielecały dzień siedzę w domu, nażarte kociaste grzecznie śpią, pyszny obiad jest gotowy, maluję sobie kwiatki, a dzięki wujaszkowi, który przyniósł z pracy głośniki, włączyłam AC/DC na pełny regulator
![]()
![]()
![]()
![]()
I dobrze, taka ma być niedziela! Ale kotki NAKARMIONE i WYMIZIANE odpowiednio???
kamari pisze:kalair pisze:kamari pisze:Uwielbiam takie niedzielecały dzień siedzę w domu, nażarte kociaste grzecznie śpią, pyszny obiad jest gotowy, maluję sobie kwiatki, a dzięki wujaszkowi, który przyniósł z pracy głośniki, włączyłam AC/DC na pełny regulator
![]()
![]()
![]()
![]()
I dobrze, taka ma być niedziela! Ale kotki NAKARMIONE i WYMIZIANE odpowiednio???
Chyba zadziałałam odpowiednio![]()
Koty i heavy metal
kalair pisze:kamari pisze:Uwielbiam takie niedzielecały dzień siedzę w domu, nażarte kociaste grzecznie śpią, pyszny obiad jest gotowy, maluję sobie kwiatki, a dzięki wujaszkowi, który przyniósł z pracy głośniki, włączyłam AC/DC na pełny regulator
![]()
![]()
![]()
![]()
kalair pisze:Metallica ma jedną piękną balladę jak dla mnie.![]()
Scorpions jest ok...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 24 gości