;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lut 08, 2013 22:13 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

smarti pisze:voila viewtopic.php?f=1&t=62304&hilit=oferuję+transport :D

:ok:

Dzisiaj poszła do domu Kika.
póki co siedzi za fotelem. Trzymajcie kciuki.

Jutro przyjeżdzają po Felixa, jest tam kocur i piesek z naszego schroniska. Potrzebne kciuki

U nas znowu pada śnieg, masakra jakaś , znowu jedzonko zasypane i biedne te nasze kociusie.

Jest drugie zapytanie o Giorgie, też okolice Warszawy. Robią wrażenia Bumisiowe ogłoszenia. :1luvu:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt lut 08, 2013 23:41 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Cypisku, bardzo się cieszę z całej trójki, a z transportem coś się udało?
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Pt lut 08, 2013 23:43 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

ta Kika co siedzi za fotelem to niech jej Duzi nie wyciągają,niech dadzą jej oswajać się z nowym życiem w "swoim tempie" :ok:

ważne żeby jadła i koopkała-reszta sama się ułoży :ok:

a że Bumiś jest :1luvu: to wiadoma sprawa :D

i :ok: :ok: :ok: za Felixa i za Giorgie też :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lut 08, 2013 23:49 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Dokładnie smarti tak im mówiłam. Ona naprawdę dużo przeszła, śmierć pani, schronisko, choroba. Piękna wrażliwa koteczka. Będzie jedynaczką , syn pani ma 9 lat, mieli wczesniej persika, zmarł na nerki. Mieli 2 letnią przerwę i ....Boże mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze i Kika się tam zaklimatyzuje.
Obrazek

cypisek

Post » Pt lut 08, 2013 23:53 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

A Kika daleko pojechała czy została nad pięknym polskim morzem?
Obrazek

Bumiś

Post » Sob lut 09, 2013 21:51 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Bumiś pisze:A Kika daleko pojechała czy została nad pięknym polskim morzem?

:) Kika jest ...3 domy ode mnie. :)

U nas dzisiaj śniegu nawaliło. :evil: , złapał mrozik i znowu zima. :roll:
Obrazek

cypisek

Post » Sob lut 09, 2013 23:23 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

dzisiaj :mrgreen:

u nas od przedwczoraj góry śniegu wszędzie,
z odśnieżaniem trudno było nadążyć, a raczej nie bylo sensu odśnieżać bo i tak śniegu coraz więcej i więcej...

ale pocieszające jest to że to ponoć juz ostatnie podrygi zimy :ok: :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie lut 10, 2013 22:33 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Śnieżek sobie pada, mrozik się trzyma. Biedne te kotusie, jak one się rzucają na jedzonko, głodne biedactwa.
Obrazek

cypisek

Post » Nie lut 10, 2013 22:40 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Felix pojechał do domu?, jak jego nowi państwo?
Obrazek

Bumiś

Post » Nie lut 10, 2013 22:44 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Bumiś pisze:Felix pojechał do domu?, jak jego nowi państwo?

Chciałam poczekać do jutra,ale ..
Tak Felix pojechał do domu, ludzie mają pieska ze schroniska i swojego kocurka ok. 9 mies..i chcieli dla niego kolegę. Mam nadzieję ,że będzie dobrze, on taki troszkę płochliwy był , ale zero agresji.
Obrazek

cypisek

Post » Nie lut 10, 2013 23:03 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Cieszmy się dobrymi wiadomościami póki są dobre :ok:
Obrazek

Bumiś

Post » Śro lut 13, 2013 21:52 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

:) Mamy dobre wiadomości, Kika powoli się aklimatyzuje. Jeszcze jest płochliwa, ale idzie ku dobremu. Upatrzyła sobie pana domu, i z nim....śpi. Wyciąga się wzdłuż niego , i tak sobie śpią. Wystaje jej koniuszek ogonka , albo uszko.
Za jakiś czas pomęczę o zdjęcia to wkleję.
Obrazek

cypisek

Post » Śro lut 13, 2013 22:14 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

super :dance: :dance: :dance:

smarti

Post » Czw lut 14, 2013 8:49 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Tak się cieszę, po tym co przeszła bidulka wreszcie znalazła bezpieczne miejsce. Cypisku, gdyby nie Ty..., jesteś wielka !!!
Obrazek

Bumiś

Post » Czw lut 14, 2013 23:16 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Naprawdę bardzo się cieszę że Kika ma taki dom. Spokojny, bez innych zwierząt. To taka wspaniała kotka , tyle przeszła, umierała w schronisku. Potem wzięta do domu na ...2 dni i oddana. :evil: . Nie wiem co to za dom , który nie sciągnał jej nawet plasterka z uszka , który miała nacinany po sterylce.

Nie mam na nic czasu , od 2 dni , mam koteczkę z mega kk i mega robalami. Koteczka z terenu p . Jadzi... Koteczka ma chwilowy TDT. Nie pisałam o niej bo się bałam że nie przeżyje. 2 razy dziennie biegam podawać jej kroplówki, jest ciut lepiej...jutro do weta. Wprawdzie koteczka dalej nie je, nie pije , zaczęła więcej się przemieszczać, bo wcześniej siedziała w pozycji kurki.Ma wiecej siły , bo się wyrywa , wcześniej nie reagowała. Karmiona jest na siłę recov supportem. Może cyknę jakąś foteczkę telefonem, ale chcę jak najmniej jąstresować i nie wiem kiedy mi się uda.
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]