Kot jest pod opieka,ma pojechać do fundacji.Tego kota ma P.Krystyna(Kociarz Roku 2010) -wiem,że dzisiaj mieli z nim jechać do weta.
Tutaj na forum sprawa Adopcji zajmuje się Arcana,ja załoze wątek pomocowy dla P.Krysi,ale za dwa dni,teraz nie mam czasu.
Sytuacja jest tam bardzo cieżka.Obecnie jest 12 kotów -4 psy na podwórku i 3 w domu.+inne zwierzaki jakimi się Pani zajmuje

poza posesją
Trzeba pomóc tymbardziej,że ostatnio wyadoptowana kotka Lusia ma ostra faze białaczki,możliwe,że i inne koty sie zaraziły.Jeza kitekata i prawie wszystkie maja sraczkę.Mam nadzieje,że to nie pp
Prosiłam o pomoc na watku "nasze białaczkowce",będzie watek pomocowy,dlatego prosze o współprace,żeby nie było 10 watków kazdy inny,a o tym samym

Potrzebna jest dobra sucha karma,jesli ktos się moze dorzucic to prosze o kontakt.Jesli koty maja białaczke nie pójda dalej,ale musza dobrze jesc,były wychodzace.Kotka Lusia może zostac zwrócona ze wzgledu na białaczkę

Pani Krysia przyjmie wszystko:legowiska,karme ,witaminy,teraz bardzo potrzebuje betaglukanu,witamin,spirulina...no to co sie da
tutaj jest watek kotów do adopcji P.Krysi:
viewtopic.php?f=13&t=146952g14.30-czekamy na wyniki krwi kota,rano byli z nim u weta.Szczeka jest juz zrośnieta,kot bardzo/bardzo brzydkie uszy ma.W pachwinie duzy guz,nie wiadomo jeszcze jakiego typu

wyniki krwi ok,testy na wirusówki negatywne.Kotek raczej szuka DT,wyjazd do fundacji to ostatecznosc (z tego co zrozumiałam)
Ostatnio edytowano Pt lut 08, 2013 15:15 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz