Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 06, 2013 23:39 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

jo.anna pisze:ja niestety nie znam, ale mogę pomóc dojechać do lecznicy mojej, jeśli ktoś niezmotoryzowany

Jeden z moich podopiecznych wkrótce zamieszka w tych rejonach. Obiecałam znaleźć lecznicę godną polecenia. Na osiedlu jest - ale diabli wiedzą czy warto tam w ogóle wchodzić.....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro lut 06, 2013 23:47 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

ciężka sprawa, ja mieszkam z innej strony, ale jeśli chodzi o drugą stronę wisły to bywałam też w Przychodnia Weterynaryjna WETLANDIA
03-456 Warszawa, ul. Starzyńskiego 10

dr Beata Milewska-Ignacak

ale nie jestem w stanie określić czy to blisko czy daleko
jo.anna

Post » Czw lut 07, 2013 10:34 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Jeśli zmotoryzowani, to po przejechaniu przez Siekierkowski mają Multiveta na Gagarina z pełną diagnostyką. Ale to tak relatywnie blisko :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lut 07, 2013 20:11 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Neigh pisze:Warszawianki.....która lecznicę można polecić w okolicach Fieldorfa/Nowaka - Jeziorańskiego?........słyszał ktoś gdzie tam warto chodzić?

Nawet nie wiem gdzie to jest.Ale z moim genetycznie walniętym Żuniem jeździłam z Otwocka na Białobrzeską do dr Czubek (W-wa). To ulica Częstochowska/Ochota. Diagnostyka na miejscu.Nie bała sie ryzykownych kroków bo o Żunia nikt walczyć nie chciał.Ona zechciała.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lut 07, 2013 20:50 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

niee nooo weź........te wszystkie bardziej znane lecznice, to ja znam:-) Chodzi mi konkretnie o TE okolice:-)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Czw lut 07, 2013 20:52 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Neigh pisze:niee nooo weź........te wszystkie bardziej znane lecznice, to ja znam:-) Chodzi mi konkretnie o TE okolice:-)

Ja nawet TYCH okolic nie znam.Jestem geograficzna ciemnota z prowincji. :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lut 07, 2013 20:58 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Najbliższa, którą znam z tamtych okolic jest na Pl. Hallera, przyjmuje tam Czerwiecki. Tylko to niekoniecznie jest w bezpośredniej bliskości Fieldorfa (bo to Gocławek chyba?). Natomiast samej lecznicy nie polecam, bo nie ma tam rejestracji na godziny, więc można długo kwitnąć w poczekalni. To już lepiej reczywiście rzucić się przez Wisłę, w okolice Sobieskiego, tam jest Luxwet i również przyjmuje tam Czerwiecki.
Ale może sprawdź lub spytaj się na wątku weci polecani (o pozytywy i negatywy).

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw lut 07, 2013 21:04 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

jo.anna pisze:ciężka sprawa, ja mieszkam z innej strony, ale jeśli chodzi o drugą stronę wisły to bywałam też w Przychodnia Weterynaryjna WETLANDIA
03-456 Warszawa, ul. Starzyńskiego 10

dr Beata Milewska-Ignacak

ale nie jestem w stanie określić czy to blisko czy daleko

Polecam z czystym sumieniem, warto nawet jeśli trzeba trochę drogi nadłożyć.
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Czw lut 07, 2013 21:45 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Napisałam na weterynaryjnym, ale na razie zero odpowiedzi......

Dzizas - odpowiedziałam na kolejne maile w sprawie persów. Własnie mnie kolejna osoba zdenerwowała........jestesmy bandą ignorantek, która nie chce kotu dostarczyć wolnego dostępu świata, trawy słońca i powietrza.......nie znamy się na persach. Pani się zna, bo miała w życiu DWA....Ale to bym zniosła........nie pierwszyzna.

NIE ZNOSZE natomiast jak mi ktoś używa brzydkich wyrazów, bo nie umie znieść z godnościa słowa "nie" + wyjaśnienia, że z założenia nie oddajemy kotów do domów wychodzących.

Obrazek

Neigh

Post » Czw lut 07, 2013 22:40 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

To było dodać, że niewychowanym chamom też nie oddajecie. I w dodatku kretynom, którzy nie potrafią zrozumieć, co jest napisane. I odłożyć słuchawkę. Ja bym się nie patyczkowała.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw lut 07, 2013 23:26 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Ja osobiście czasem używam tzw "mocnych słów",ale nie w piśmie...atrament plami jednak najbardziej.
Neigh - odpowiedziałam pani,że zgodnie z ustawą ...powiadomimy policję jeśli nas będzie nękała dalej używając wulgaryzmów:)
Borze szumiący!!!
One są chyba z jednej formy lane te panie.
Skąd się biorą takie osoby??Mają koty co umierają w wieku 10 lat ze starości ...wychodzące persy...i piszą ,że jesteśmy "prowincjonalnymi pseudointelektualistkami" i "smarkulami"-a są prawie w naszym wieku!
Czy Wy macie gdzieś w Warszawie pseudohodowlę takich pań???? :mrgreen:
MASAKRAAAAAA!!!!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw lut 07, 2013 23:46 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Karmel mówi, że oni są z kosmosu :mrgreen:
jo.anna

Post » Pt lut 08, 2013 8:09 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Wiem jedno - kiedyś nadejdzie czas, kiedy persy przejmą władzę nad światem - a wtedy.......ZOBACZYCIE co się stanie. Świat podzielony zostanie na ludzi wychodzących i niewychodzących:-) hihihi zpodobała mi się ta wizja.

Olać panią - głupich nie sieją sami się rodzą..........bo na chama i prostaka to już niestety trzeba zostać wychowanym......

Obrazek

Neigh

Post » Pt lut 08, 2013 10:42 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Nam pozwolą wychodzić!
Powiemy Wam jak jest NA ZEWNATRZ... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt lut 08, 2013 15:30 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

No nie wiem..........Persona wygląda na mściwa i zajadłą gadzinę.........Możliwe, ze odpokutuję te wszystkie kanapki z wędlina drobiową, które zeżarłam miast kotu oddać........

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]