PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 07, 2013 20:43 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

tą karmę polecają kociarze tu na forum - działanie przeciwbiegunkowe
http://www.zwierzakowo.pl/opis-produktu ... .1333.html

Animus

Od: Nie wrz 30, 2012 18:12

Post » Czw lut 07, 2013 20:44 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

w normie są

Animus

Post » Czw lut 07, 2013 20:46 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Ja biegunkę u mojego kota ze schronu leczyłam taninalem.

Sorki jestem tu nowa próbuję już kolejny raz coś napisać i cały czas jestem traktowana jak spam. Chciałam opowiedzieć o ziołowych metodach wspomagających leczenie ale chyba nie wolno skoro moje poprzednie wpisy nie uzyskały akceptacji moderatora wątku.

Gu-Gu

Od: Sob sie 04, 2012 10:53

Post » Czw lut 07, 2013 20:54 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

to próbuj, może akurat :ok:
jo.anna

Post » Czw lut 07, 2013 21:00 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Gu-Gu pisze:Ja biegunkę u mojego kota ze schronu leczyłam taninalem.

Sorki jestem tu nowa próbuję już kolejny raz coś napisać i cały czas jestem traktowana jak spam. Chciałam opowiedzieć o ziołowych metodach wspomagających leczenie ale chyba nie wolno skoro moje poprzednie wpisy nie uzyskały akceptacji moderatora wątku.

a to jest na receptę?

Animus

Post » Czw lut 07, 2013 21:08 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

To jest lek z herbapolu bez recepty, równocześnie podawałam lakcid.

Gu-Gu

Post » Czw lut 07, 2013 21:35 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Jakiś czas temu trafiłam na stronę na temat leczenia ziołami rożnych chorób u psów. Nie zaryzykuję zamieszczenia linka bo znowu zostanę wyautowana, podam nazwę Dog Natural.
Jeśli można leczyć psy to dlaczego nie koty. Chyba tylko konieczne byłoby zmniejszenie dawki.

Gu-Gu

Post » Pt lut 08, 2013 1:12 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Gdy weszłam na forum miałam 2 koty, jeden zachorował i TU szukałam pomocy, znalazłam ją. Forum mnie wciągnęło i stało się, że zaadoptowałam kotkę Milkę ( ze schronu ) za niedługi czas pojawił się pers Karmel ( ogłoszenie z gumtree ) z pomocą Alienor dałam mu szansę, okazało się, że jest chory i został u mnie, Ci co czytają to wiedzą. Dziękuję wszystkim, którzy wspierali mnie i słownie i finansowo w adopcji Milki i leczeniu Karmela. W ciągu 3 miesięcy wzbogaciłam się o 2 koty. Podziwiam ludzi, którzy tu walczą, którzy mają siłę. Mi tej siły zabrakło, mój próg wrażliwości został przekroczony, zamykam wątek i kończę swoją przygodę z miau.pl możecie nazwać mnie tchórzem, wasza sprawa

Nana&Bastet dziękuję za wątek o alergii--bardzo mi się przydał w leczeniu Kuleczki

Animus trzymam kciuki za Twoją kotkę

Alienor kłaniam się za to co robisz

agula76, Ty wiesz co ja myślę

Iwonko :1luvu:

ps. jeśli kogoś by interesował los Karmello agula76 ma mojego fb

pozdrawiam i dziękuę

kłaniam się wszystkim, którzy Karmelkowi kibicowali
pozdrawiam serdecznie

proszę moda o zamknięcie wątku

Zamykam
alix76
jo.anna