Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 05, 2013 18:44 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Amelia na gigancie...

shira3 pisze:Myślisz, że to misja zwiadowcza była tylko? Kotkins, bądź czujna :ok:

Coś czuję nosem, że Amcia na zbójowanie się szykuje, to i teren bada, paczy czy sąsiedzi zasieki mają, bramy solidne... Czy ich jakim fortelem nie załatwić. I wtedy właśnie Kotkins się pojawił i uznał, że u Amci zawieszenie w myśleniu było, a to jeno właśnie na odwrót 8). Burza myśli się kłębiła w małej główce.

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Wto lut 05, 2013 19:52 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Amelia na gigancie...

Amelka dostanie czipa.
Postanowione.
Felek dostał w ubiegłym roku.

Myślicie ,że to część jakiejś większej akcji?Że ona coś (z przerwami!) planuje?? 8O
Jeeee....!!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto lut 05, 2013 20:01 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Amelia na gigancie...

Plis daj relację zdarzenia w wersji Amelki.....
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto lut 05, 2013 20:04 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Amelia na gigancie...

jak zaczelam czytac to najmpierw pomyslalam ze Amka w domu byla, a na podworku podobny kot. alez by wtedy byla konsternacja :wink:

Amka do domu, fajne przygody w domu tez sa w Twoim zasiegu lapek :lol:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Wto lut 05, 2013 20:29 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Amelia na gigancie...

Nje wjem o czem one mnje piszom.
Ja se tylko poszedłam na szpacer.
Siem nje śmiajacie ze mnje!
Jezdem mondrom kotom.
Idem se na drapaka ,se podrapacze a potem se wejmndem wew dziupelkem i se pośpjem.
Jak se pujdem jeszcze na szpaczer to Wam powjem o tem
Ameczka

kotkins

Post » Wto lut 05, 2013 20:31 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Amelia na gigancie...

kotkins pisze:Amelka dostanie czipa.
Postanowione.
Felek dostał w ubiegłym roku.

Myślicie ,że to część jakiejś większej akcji?Że ona coś (z przerwami!) planuje?? 8O
Jeeee....!!

Niechybnie, Ty lepiej sprawdź, czy mała aby gdzieś broni nie chowa i do podkopów sąsiedzkich Melona nie sposobi :twisted:

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Wto lut 05, 2013 20:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Amelia na gigancie...

Nie zapomnę Hayao, czarnego kocurka, którego wyadoptowałam dziewczynom na sąsiednim osiedlu (z umową i wszystko, wiecie). Fajny był, tylko raczej przedsiębiorczy więc jak zobaczyłam dziewczynę to spytałam co tam u młodego, jak się zgadza z białą niesłyszącą rezydentką etc. I zostałam zastrzelona opowieścią jak to ona do domu wracała i na półpiętrze zobaczyła że Hayao siedzi i się pucuje. Pomyślała, że tamta przez nieuwagę kota wypuściła, zwinęła chłopaka w objęcia i do domu sruuu. A tam 2 kroki od drzwi powitał ją Hayao z seniorką, patrząc z zainteresowaniem co to pani do domu przyniosła. Dziewczyna zdębiała, ale potem stwierdziła, że "widać taka karma". Kotek trafił do weta na odrobaczenie, potem szczepienie i po 2 tygodniach kastracja (wcześniej niż Hayao, bo był ze 2- miesiące starszy i już podśmierdywało jak sikał). Stwierdziła, że tak jest w sumie najlepiej, bo czarnuchy bawią się ze sobą a seniorka ma wybór - przyłączyć się do zabawy, pooglądać "żywą telewizję" czy olać smarkaczy i iść spać. :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto lut 05, 2013 22:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Amelia na gigancie...

Amciu. Spacerki są fajmne. Się włazi w kszaki, łapie motylki i skakacze, bije się łapcią tego łaciatego kocura co myśli że to jego teretorjum. A jak jest zimno to się idzie po schodkach i się gryza kfjatka na stoliku, co jest sąsiatki. Ale nie jest fajmnie uciec Dużej bo lata wszędzie i głośmno się drze.
A to Małe Czarne co mi Duża przyniosła to się nadaje do zabawy. Ganiam ją i gryzam w szyjkę a ona kwiczy. I zjada mi z miski.
Ofelja
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw lut 07, 2013 19:56 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Amelia na gigancie...

Kotkin, jak dajesz radę? Chory TŻ to przecież koniec świata.... :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw lut 07, 2013 20:03 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Amelia na gigancie...

Nie mój!
Mój idzie jutro do pracy- ja go podwiozę a potem odbiorę.
Mamy dobre wieści- zerwane "tylko" więzadło boczne przyśrodkowe, ma szansę na samodzielny zrost, bez zabiegu.
Trzeba tylko nosić ortezę i nie zginać.

Amelka jest bardzo przejęta chorobą Dużego, całe dnie przesypia na jego kolanch!

kotkins

Post » Czw lut 07, 2013 20:06 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Amelia na gigancie...

Jak weźmie ją do pracy jako żywy okład, to na pewno sprzedaż podskoczy :wink: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lut 07, 2013 20:07 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Amelia na gigancie...

Amelka - kot terapeutyczny... hmmm...
Dobrze że z nogą Kotkinsowego Małża nieźle. Oby się szybko wygoiło :ok:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw lut 07, 2013 21:02 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Amelia na gigancie...

kotkins pisze:Amelka jest bardzo przejęta chorobą Dużego, całe dnie przesypia na jego kolanch!

A, i bardzo dobrze - Amelce jakaś dniówka się należy, że pilnuje, żeby nogą nie ruszał i jeszcze grzeje i anionuje.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pt lut 08, 2013 22:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Amelia na gigancie...

A ja mam dziś 6 kotów..........

Dziecko starsze się do Babci wyniosło......i udostepniło swój pokoj na noclegownię. Świat się kończy....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob lut 09, 2013 7:50 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- Amelia na gigancie...

Miłe dziecko posiadasz..Rozumiejące..
Albo babcię ma fajniejszą...
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia][następna]