puszatek pisze:wszystkie koty na tych działkach mogą być zarażonetest paskowy nie daje gwarancji ani na plus ani na minus
Podobno na plus test się nie myli...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:wszystkie koty na tych działkach mogą być zarażonetest paskowy nie daje gwarancji ani na plus ani na minus
Alienor pisze:Aga - mam 2 koty białaczkowe, przy których byś nie powiedziała że im cokolwiek jest. Fakt - Koibito[*] też do ostatka wyglądała kwitnąco, a i Malutek[*] wyglądał całkiem nieźle - zwłaszcza jak na 12 latka. Damy radęPamiętaj, że jak kot che żyć, to medycyna jest bezsilna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Alienor pisze:Aga - mam 2 koty białaczkowe, przy których byś nie powiedziała że im cokolwiek jest. Fakt - Koibito[*] też do ostatka wyglądała kwitnąco, a i Malutek[*] wyglądał całkiem nieźle - zwłaszcza jak na 12 latka. Damy radęPamiętaj, że jak kot che żyć, to medycyna jest bezsilna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak widać są ludzie którzy chcą i dają jej szanse i to jest najważniejsze.Mara S pisze:Alienor pisze:Aga - mam 2 koty białaczkowe, przy których byś nie powiedziała że im cokolwiek jest. Fakt - Koibito[*] też do ostatka wyglądała kwitnąco, a i Malutek[*] wyglądał całkiem nieźle - zwłaszcza jak na 12 latka. Damy radęPamiętaj, że jak kot che żyć, to medycyna jest bezsilna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ok Marzena ale co z robić z takim kotem podleczonym ale zarażonym? Jest cały wątek takich kotów, które bezskutecznie szukają domów i tylko co chwile jest dopisywany na początku kot, który mimo starań itp. przeszedł za TM
![]()
![]()
![]()
Poza tym pewnie pamiętasz nasze białaczkowce z KCh...? Najgorsze jest to, że to jest loteria - raz kot pożyje jeszcze kilka lat a raz miesiąc
Jak widać są ludzie którzy chcą i dają jej szanse i to jest najważniejsze.Myślę że przykład Marzeny może ci powiedzieć najlepiej co i jak, a takie posty jak twój nie podnoszą na duchuMara S pisze:Alienor pisze:Aga - mam 2 koty białaczkowe, przy których byś nie powiedziała że im cokolwiek jest. Fakt - Koibito[*] też do ostatka wyglądała kwitnąco, a i Malutek[*] wyglądał całkiem nieźle - zwłaszcza jak na 12 latka. Damy radęPamiętaj, że jak kot che żyć, to medycyna jest bezsilna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ok Marzena ale co z robić z takim kotem podleczonym ale zarażonym? Jest cały wątek takich kotów, które bezskutecznie szukają domów i tylko co chwile jest dopisywany na początku kot, który mimo starań itp. przeszedł za TM
![]()
![]()
![]()
Poza tym pewnie pamiętasz nasze białaczkowce z KCh...? Najgorsze jest to, że to jest loteria - raz kot pożyje jeszcze kilka lat a raz miesiąc
ASK@ pisze:Teraz jest zimno.Takie skoki temp to zabójstwo dla kotów.Poza tym nie wiadomo czy regularnie jadły i piły.Kot odżywiony dobrze, dopojony i mający dach nad głową potrafi mrozy przetrwać. Dokarmiam koty osiedlowe i chodzę do nich bez względu na pogodę. Czekają.
Sama pisałaś,ze nie widać było śladów na śniegu.Może ona chodzi tylko wtedy gdy ma "nastrój".Może z tych co szumu dużo robią.
Może koty dopadł jakis wirus. A może jedno i drugie koty wybiło.
CatAngel pisze:Jak widać są ludzie którzy chcą i dają jej szanse i to jest najważniejsze.Myślę że przykład Marzeny może ci powiedzieć najlepiej co i jak, a takie posty jak twój nie podnoszą na duchuMara S pisze:Alienor pisze:Aga - mam 2 koty białaczkowe, przy których byś nie powiedziała że im cokolwiek jest. Fakt - Koibito[*] też do ostatka wyglądała kwitnąco, a i Malutek[*] wyglądał całkiem nieźle - zwłaszcza jak na 12 latka. Damy radęPamiętaj, że jak kot che żyć, to medycyna jest bezsilna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Marcin
Użytkownicy przeglądający ten dział: ak007, Google [Bot], Jacex123, Wojtek i 75 gości