Ponieważ pozbyłam się

mojej zmory jaką była tymczasowa trkolorowa hrabina nadszedł czas na podjęcie kolejnego kroku. Oczywiście w pierwszej chwili zapadło mocne postanowienie - żadnego czterołapego w domu więcej, ale jak widac mocne postanowienie znacznie straciło na sile i oto jestem
Ponieważ rezdują u mnie bulterier Bulisław i kot morderca

Czesław, dokoptowanie zatem tej dwójce kolejnego kota nie jest zadaniem łatwym. Przejrzałam pobieżnie wątki na miau, ale informacji jest masa i tak na prawdę to Wy najlepiej wiecie jakie koty do wydania macie. Zatem jeśli wydaje Wam się, że kot, którego chcecie zaoferowac nada się do mojego stada proszę o propozycję.
Na czym mi zależy:
Na tym żeby kolejny zwierz w moim domu czuł się tu dobrze i oby moje dwa gamonie też nie miały poczucia straty czy znacznego dyskomfortu wraz z nowym przybyszem. Moje oba chłopaki są dośc odważnymi zwierzętami, powiedziałabym nawet, że czasem nahalnymi i na pewno nie wiedzą co to dobre maniery

we dwóch dogadują się świetnie. Zdaję sobie sprawę z tego, że nowy czworonóg w domu to dużo pracy a także duże ryzyko niedogrania się zwierząt dlatego oferuję dom tymczasowy z możliwością DS jeśli "nowy" odnajdzie się u nas. Szukam raczej chłopaka iż dziewczyny. Fajnie by było gdyby to był kot w typie - norwega, syberyjczyka, main coona. Tyle jeżeli chodzi o moje preferencje estetyczne - nie wykluczam oczywiście, że zakocham się bez pamięci w "zwykłym dachowcu" jednakże po moich dotychczasowych kocich doświadczeniach - wiem, że typy charakterologiczne, które towarzyszą kotom w typie tyh ras są dla mnie idealne.
Jeżeli chodzi o Bulisława i Czesława to na pewno nie może to by kot wycofany i bojaźliwy. To już przerabialiśmy przy tri i nie wypaliło - mieszkanie zostało podzielone na dwie części i wiem, że dla Tri nie była to fajna opcja. Obaj są raczej bezpośredni w kontakcie i w zasadzie od wejścia chcieliby nowego przybysza witac i się z nim integrowac. Idealnym byłby zrównoważony - co nie znaczy leniwy - kot, który chętnie bawiłby się z Czesławem jednocześnie nie bał się Bulleta.
Co oferuję:
Dom tymczasowy z opcją zmiany na dom stały
Pełną michę, opiekę weterynaryjną i zabawę
Najlepiej jak się mogę zarekomendowac to odesłac Was do Neigh, która uszszęśliwiła mnie już parokrotnie tymczasami
Dośc treści teraz foty moich łobuzów:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 8391_n.jpghttps://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 4244_n.jpg