To są uratowane kotki u Anna61.Potrzebne jest wsparcie finansowe, stąd też mój bazarek.Postaram się coś dołożyć, bo ten bardzo skromniutki

Koszt wysyłki ponosi kupujący wg cennika Poczty Polskiej
Bazarek potrwa do soboty do godz.14.00.
1.Naszyjnik kupiony w sklepie indyjskim, nie mam pojęcia, co to za kamienie.Długość ok.40 cm.
Cena wywoławcza 5 zł.

Licytuje Miodalik za wywoławczą.Dziękuję

2.Naszyjnik z malutkich hematytów, długość ok.40 cm.Możliwe, że komuś, kto robi biżuterię się przyda.
Cena wywoławcza 5 zł.

3.Fajny wisior na woskowanych sznureczkach.Wykonany z nieznanego mi metalu, kolor czarny z miedzianymi "inkrustacjami".
Wisior jest w ładnym, satynowym woreczku.
Cena wywoławcza 8 zł.

Licytuje Miodalik za wywoławczą.Dziękuję

4.Przywieszka z bursztynu, srebrna.Bursztynek ma ładny kolor, żółty-mleczny, jest malutki ok.12mm, ale bardzo ładnie prezentuje się na dekolcie.
Cena wywoławcza 8 zł.

5.Dwa notesiki z kocimi motywami, 10x7 cm, taki z karteczkami do wyrywania, na zrobienie listy zakupów, zapisania czegoś, mieści się w każdej torebce.Ciężko zrobić mi zdjęcia moim aparatem, kolory są nieco intensywniejsze.
Cena wywoławcza każdego 4 zł.

a/ z MCO Licytuje gogi_j za wywoławczą.Dziękuję

b/ z białym kotkiemLicytuje Miodalik za wywoławczą.Dziękuję

6.Duży notes A4, z uchwytem(?) na długopis, z przezroczystymi kieszonkami.Okładka z jakiegoś materiału, w połączeniu z plastikiem.Generalnie w kolorach ziemi.
Cena wywoławcza 8 zł.

Licytuje gogi_j za wywoławczą.Dziękuję

7.Sześć podkładek pod kocie miski, albo na stół.Używane, umyłam porządnie, nie są uszkodzone.Kolory liliowy i "whiskasowy"
Cena wywoławcza każdej 2 zł.

Licytuje mgj trzy liliowe za wywoławczą.Dziękuję

Zapraszam, kotki potrzebują leczenia, karmy, żwirku..itd.