Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 05, 2013 20:14 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

LEOSIA dobrze:-). To znaczy ma opuchnięte gardło, ale brak guzów i innych takich przerażających. Ma dostać steryd......i powinno być lepiej
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto lut 05, 2013 20:24 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

ja przepraszam bardzo, ale tu chyba najlepiej zapytać :oops: :oops: Karmel zachowuje się bardzo dziwnie, skacze na drzwi ze skulonymi uszami i fuka nosem i zachowuje się jakby coś widział i chciał złapać 8O
jo.anna

Post » Wto lut 05, 2013 20:27 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

jo.anna pisze:ja przepraszam bardzo, ale tu chyba najlepiej zapytać :oops: :oops: Karmel zachowuje się bardzo dziwnie, skacze na drzwi ze skulonymi uszami i fuka nosem i zachowuje się jakby coś widział i chciał złapać 8O

No? I co w tym dziwnego?:-) Jest persem......tak? No tak.....To się przyzwyczaj:-) zapewne widzi......a co to tylko "one" wiedzą.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto lut 05, 2013 20:30 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Usiadź i pomyśl.Z przerwami.
Samo Ci wyjdzie o co chodzi.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro lut 06, 2013 0:08 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Jak patrzę na Michasię to te przerwy sa az widoczne...
Za to u Bazylka nie ma. To bardzo inteligentny kotek.
No ale on nie do końca jestę persę....

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro lut 06, 2013 0:11 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

magaaa, po dzisiejszym zachowaniu karmello podejrzewałam jakieś objawy neurologiczne ( łapanie czegoś czego nie ma, latanie za czymś bez sensu, jęki, skulone uczy ), jak się okazało, zupełnie bezpodstawnie
jo.anna

Post » Śro lut 06, 2013 9:31 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

jo.anna pisze:magaaa, po dzisiejszym zachowaniu karmello podejrzewałam jakieś objawy neurologiczne ( łapanie czegoś czego nie ma, latanie za czymś bez sensu, jęki, skulone uczy ), jak się okazało, zupełnie bezpodstawnie

uuuch latanie za czyms czego NIE MA. Jego zdaniem JEST, albo było..........:-) NORMA absolutna norma:-)

Obrazek

Neigh

Post » Śro lut 06, 2013 21:16 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Łapanie czegoś czego nie ma to całkowita norma zachowania persiego.
Ja bym się martwił, gdzyby tego nie robiły.

Czasem wszystkie siedzą wszystkie plaecami do siebie i każdy z duzym zaangażowaniem coś łapie , trąca albo turla.Że tego czegoś nie ma...?A teorię względności znają,a?
Może dla nas nie ma a dla persa- jest?!

Asia- persy myslą z przerwami i uciekają ZAWSZE w stronę goniącego.Po tym poznasz persa...

kotkins

Post » Śro lut 06, 2013 21:38 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

kotkins pisze:Asia- persy myslą z przerwami i uciekają ZAWSZE w stronę goniącego.Po tym poznasz persa...

nie to pierwsze i nie to drugie :lol:
żaden z moich persów nie uciekał w stronę goniącego NIGDY przez 15 lat tj od kiedy mam persy :lol:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro lut 06, 2013 21:45 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

to myślenie z przerwami mogłoby się zgadzać...Karmel czasem szybkim krokiem wejdzie do pokoju, w połowie się zatrzyma po czym zawraca do swojej dziupli żeby za chwilę znowu wyjść ( schemat ciągle ten sam ), położy się przy drapaku, chwilkę dosłownie poleży i znowu wraca do siebie żeby za 3 min przyjść z powrotem, wszystko odbywa się truchtem lub szybkim krokiem :roll:
jo.anna

Post » Śro lut 06, 2013 21:57 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Kotkina, Neigh, odnośnie transportu Bazylka i Leosi - jak coś będzie wiadomo dajcie znać.

magaaaa

Post » Śro lut 06, 2013 22:59 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

jo.anna pisze:to myślenie z przerwami mogłoby się zgadzać...Karmel czasem szybkim krokiem wejdzie do pokoju, w połowie się zatrzyma po czym zawraca do swojej dziupli żeby za chwilę znowu wyjść ( schemat ciągle ten sam ), położy się przy drapaku, chwilkę dosłownie poleży i znowu wraca do siebie żeby za 3 min przyjść z powrotem, wszystko odbywa się truchtem lub szybkim krokiem :roll:

No.
On załatwia sprawę.
To chyba jasne..?

Magaaa- kręcimy tę sprawę.
Ale domu odpowiadają po persiemu: z przerwami...

kotkins

Post » Śro lut 06, 2013 23:02 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

No bo to domy dla persów :ok:

magaaaa

Post » Śro lut 06, 2013 23:32 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Warszawianki.....która lecznicę można polecić w okolicach Fieldorfa/Nowaka - Jeziorańskiego?........słyszał ktoś gdzie tam warto chodzić?

Obrazek

Neigh

Post » Śro lut 06, 2013 23:36 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

ja niestety nie znam, ale mogę pomóc dojechać do lecznicy mojej, jeśli ktoś niezmotoryzowany
jo.anna

[poprzednia][następna]