Ja też myślę że trzeba zrobić RTG (chyba od razu było trzeba...).
Moderator: Estraven
Kot. Nie dla idiotów!Gretta pisze:Oczka nieco lepsze.
Ja też myślę że trzeba zrobić RTG (chyba od razu było trzeba...).
Kot. Nie dla idiotów!

Kot. Nie dla idiotów!Przedwczoraj przy przemywaniu łapki zdenerwowała się i zaczęła gryźć wacik, a potem siostry palce
Gibutkowa pisze:Kinia - jeśli można coś doradzić - Scannmune jest najdroższe i zawiera najmniejsza dawkę Betaglukanu, kompletnie się nie opłaca. Już lepiej kupić Immunodol Cat (w sklepach zoo internetowych) albo ludzki Betaglukan z Laboratoriów Natury (tam jest 5-krotna dawka betaglukanu na kota w jednej kapsułce, więc 1/5 lub 1/4 podajesz).
kinia098 pisze:Gibutkowa pisze:Kinia - jeśli można coś doradzić - Scannmune jest najdroższe i zawiera najmniejsza dawkę Betaglukanu, kompletnie się nie opłaca. Już lepiej kupić Immunodol Cat (w sklepach zoo internetowych) albo ludzki Betaglukan z Laboratoriów Natury (tam jest 5-krotna dawka betaglukanu na kota w jednej kapsułce, więc 1/5 lub 1/4 podajesz).
Już kupiony
kinia098 pisze:Gibutkowa pisze:Kinia - jeśli można coś doradzić - Scannmune jest najdroższe i zawiera najmniejsza dawkę Betaglukanu, kompletnie się nie opłaca. Już lepiej kupić Immunodol Cat (w sklepach zoo internetowych) albo ludzki Betaglukan z Laboratoriów Natury (tam jest 5-krotna dawka betaglukanu na kota w jednej kapsułce, więc 1/5 lub 1/4 podajesz).
Już kupiony

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], mraucia i 54 gości