Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
masKotka? pisze:Pierwszy samodzielny dyżur zaliczony
Tylko nie piszcie o mnie "nowa", bo ta Kasia, która już jest pomyśli, że jest "stara"- pozdrawiam Cię Kasiu, moja imienniczko
aha, zostawiłam tam swoją ściągę o kociakach, proszę nie wyrzucajcie mi jej
Tylko nie piszcie o mnie "nowa", bo ta Kasia, która już jest pomyśli, że jest "stara"- pozdrawiam Cię Kasiu, moja imienniczko
aha, zostawiłam tam swoją ściągę o kociakach, proszę nie wyrzucajcie mi jej
Cookie1706 pisze:Pamiętacie Łokera i Łicz? Kociaki pojechały do jednego domku.
Dostałam teraz informację, że Łicz własnie ma sterylkę, "rodzice" bardzo się denerwują i proszą o kciuki![]()
Rozmawiałam z nimi na temat naszej przeprowadzki postarają się nam jakoś pomóc
Witamy "nowa" Kasiu serdecznie
A o "starą" Kasię się nie przejmuj - to równa babka, nie obrazi się o "starą"Co nie stara Kaśko?
mir.ka pisze:przecież to dzieciaki mojej Elenki , już takie dorosłe, powiedziałam jej o tym i trzymamy wszyscy kciuki
Cookie1706 pisze:mir.ka pisze:przecież to dzieciaki mojej Elenki , już takie dorosłe, powiedziałam jej o tym i trzymamy wszyscy kciuki
Pani Mirko Łoker już dawno po kastracji
mir.ka pisze:Cookie1706 pisze:mir.ka pisze:przecież to dzieciaki mojej Elenki , już takie dorosłe, powiedziałam jej o tym i trzymamy wszyscy kciuki
Pani Mirko Łoker już dawno po kastracji
to najmniejszy z miotu był pierwszy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, szczurbobik i 75 gości