Ja i mój partner jesteśmy ze Szczecina. Oboje mamy kilkunastoletnie doświadczenie w opiece nad kotami (mój który jest u rodziców ma 13 lat, jego będący u jego rodziców ma 12 lat). Jako że mieszkamy teraz razem chcemy przygarnąć do siebie małą, młodą (chodzi nam o kociaka najmłodszego jak się da 6-9 tyg. do 3 miesięcy) kotkę z okolic Szczecina. Wiem, że to może zabrzmieć "wybrednie" ale chcemy kota wziąć na kilkanaście, lub nawet na 20 lat (w zależności od długości życia kotki wiadomo

Generalnie rasa ani umaszczenie nie jest bardzo istotne (choć najbardziej marzy nam się szara, srebrna, szaro czarna lub "przypalana" kicia - jednakże to nie stanowi głównego punktu zainteresowania). Ważne że kociak dostanie dom pełen miłości i ciepła.
WAŻNE: kotkę możemy wziąć dopiero 18 lutego bo wcześniej wyjeżdżamy a nie chcemy zostawiać malucha bez nas na te parę dni.
Szukamy teraz żeby móc mieć czas na ustalenie szczegółów oraz ewentualnego transportu, który jest możliwy. Możemy podjechać po kotka w okolice woj. Zachodniopomorskiego. Okolice miejscowości nadmorskich bez problemu, Police, Gryfino, Stargard Szczeciński itd.
Jeżeli ktoś posiada jakieś informacje proszę o kontakt w tym wątku lub mailowo: agnieshkaaa@o2.pl telefon podam kiedy będzie taka konieczność.
o TOZ i schroniskach wiem, jesteśmy w kontakcie.
Pozdrawiam, Agnieszka.