MaryLux pisze::1luvu:![]()
oo Ltos tu na chyba L4
Witoj

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze::1luvu:![]()
Lemoniada pisze:Kociama pisze:Lemoniada pisze:Blond Tornado pisze:skaskaNH pisze:Blondi- jak miło Cię widzieć![]()
Sciskam i pozdrawiam... i mam nadzieje - do zobaczenia w tym roku na zlocie
Też mam taką nadzieję. Zbieram siano na bilet
Juhuuuu!
Szkoda że zwykłe siano się nie nada bo bym kosiła trawsko od wiosny az by iskry szły![]()
Lemosia dzisiaj dostałam pismo w sprawie reklamacji przesyłki z Grudnia
nie ma tej paczuszki nigdzie strasznie mi smutno![]()
ale własnie robię coś ładnego tylko to nie to samo będzie
Mi teżKurna, że też ziemia takich ludzi nosi, co to im się wszystko do łap przykleja... Jak to tak może, że zarejestrowana przesyłka nagle przepada bez śladu? Przecież powinni jakoś po dacie, godzinie zniknięcia dojść, kto wziął,, nooo...
Kociama pisze:Lemoniada pisze:Kociama pisze:
Szkoda że zwykłe siano się nie nada bo bym kosiła trawsko od wiosny az by iskry szły![]()
Lemosia dzisiaj dostałam pismo w sprawie reklamacji przesyłki z Grudnia
nie ma tej paczuszki nigdzie strasznie mi smutno![]()
ale własnie robię coś ładnego tylko to nie to samo będzie
Mi teżKurna, że też ziemia takich ludzi nosi, co to im się wszystko do łap przykleja... Jak to tak może, że zarejestrowana przesyłka nagle przepada bez śladu? Przecież powinni jakoś po dacie, godzinie zniknięcia dojść, kto wziął,, nooo...
No Widzisz no strasznie mnie to dotknęło bo przeciez nie tak miało być kurcze![]()
Ale napisali że zwrócą wartość przesyłki
żal mi tego domina które tak ozdobiłam starannie bo to był unikat i tak chciałam żebyś na gwiazdkę miała ode mnie
Kociama pisze:MaryLux pisze::1luvu:![]()
oo Ltos tu na chyba L4
Witoj
MaryLux pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze::1luvu:![]()
oo Ltos tu na chyba L4
Witoj
Na l4 to chyba Ty, ja na urlopie.
girlonthebridge pisze:Kurczę tyle pięknych kotów no te moje to takie cudaniestety nie mam jak ich wziąć, ten świat jest niesprawiedliwy.
p.s. boję się czy moja dziczka przeżyje tę masakrę, którą na nią planuję, boję się
Kociama pisze:girlonthebridge pisze:Kurczę tyle pięknych kotów no te moje to takie cudaniestety nie mam jak ich wziąć, ten świat jest niesprawiedliwy.
p.s. boję się czy moja dziczka przeżyje tę masakrę, którą na nią planuję, boję się
mówisz o sterylce?dlaczego miała by nie przezyć?
A gdzie Ty ja Luiza przetrzymasz po sterylce już masz jakis plan?
Ty wstawiaj linka na bazarki może która Cioteczka coś upatrzy dla siebie
girlonthebridge pisze:Kociama pisze:girlonthebridge pisze:Kurczę tyle pięknych kotów no te moje to takie cudaniestety nie mam jak ich wziąć, ten świat jest niesprawiedliwy.
mówisz o sterylce?dlaczego miała by nie przezyć?
A gdzie Ty ja Luiza przetrzymasz po sterylce już masz jakis plan?
Ty wstawiaj linka na bazarki może która Cioteczka coś upatrzy dla siebie
no jakiś tam wstępny jest, myślałam, że gdyby po 7 dniach w szpitaliku trzeba by ją było jeszcze gdzieś przetrzymać to pożyczę klatkę i jak nie w domu (bo babcia) to w piwnicy, kuwetę mam, miseczki mam, jakoś by się to ogarnęło. Piwnica ogrzewana jakby była w klatce to by nigdzie nie brykała to by sbie krzywdy nie zrobiła, gorzej jak będzie jakoś przeraźliwie miauczeć. Wtedy ją w kiblu zamknę jak nic.
Kociama pisze:Ta śliczna Kicia została podrzucona wiosną,przebywa na ta chwilę u mojej Siostrzenicy
w piętek sterylka Koteczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 132 gości