Dostałem kolację. Dziś jest gourmet - mus z tuńczyka. Czekam na dom. Tak paczyłem dziś na dużą, tak paczyłem ze smutkiem, bo nikt mnie nie chce, aż dużej zrobiło się smutno. Obiecała, że znajdziemy dla mnie dom. Duży Miziak
Nie smuć się Miziaku! Może jakiś domek już o Tobie myśli? Moja Duża początkowo nie chciała mnie brać, bała się o swoje inne zwierzątka. Czekałem miesiąc, nikt mnie nie chciał, ale ona w końcu mnie wzięła! Teraz mam swoich Dużych, którymi rządzę łaskawą łapką . A skoro taki mało miziasty i odsuwający się od wszystkich buras znalazł dom (po prostu nie chciałem być zabawką, o!) to czemu Ty, wielki miziak miałbyś nie znaleźć?
Dziękuję, Yraelu Dostałem już śniadanie. Duża rozmawiała ze mną, a potem zjadłem. Duży Miziak
Jaki śmieszny jest ten kot: otworzył pyszczek do parskania, ale się rozmyślił, paczył na mnie i słuchał z otwartym pyszczkiem - otwartym szeroko, do parskania, dopiero potem zamknął.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.