TYCJAN ADOPTOWANY I CZEKAMY CZY NIE WROCI !!!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 06, 2013 15:49 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

Wera co u WAs ...co u Tycjanka ???
agula76

Post » Nie sty 06, 2013 22:45 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

U Tycjanka wszystko dobrze, apetyt ma, zadnych atakow, zadnej agresji ( jak to dom stwierdzil ).
Poprosilam pana w mailu o przeslanie ksiazeczki z wpisami testow i wynikow krwi, ale do dzisiaj nie dostalam odpowiedzi, a bylo to juz ze 2 tyg.temu. Po niedzieli jak nam sie uda to podjedziemy do Szczecina do weta, bo cos mi nie pasuje w tym wszystkim.
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Nie sty 06, 2013 22:50 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

toz-police pisze:U Tycjanka wszystko dobrze, apetyt ma, zadnych atakow, zadnej agresji ( jak to dom stwierdzil ).
Poprosilam pana w mailu o przeslanie ksiazeczki z wpisami testow i wynikow krwi, ale do dzisiaj nie dostalam odpowiedzi, a bylo to juz ze 2 tyg.temu. Po niedzieli jak nam sie uda to podjedziemy do Szczecina do weta, bo cos mi nie pasuje w tym wszystkim.

całuski dla Rudaska:).... :ok: bedzie dobrze..kurcze zeby domek znalazł
agula76

Post » Czw sty 17, 2013 2:17 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

toz-police pisze:U Tycjanka wszystko dobrze, apetyt ma, zadnych atakow, zadnej agresji ( jak to dom stwierdzil ).

Czy udało się Wam coś wyjaśnić?
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Czw sty 17, 2013 8:59 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

No właśnie, co u Tycjana słychać ?
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Czw sty 17, 2013 9:05 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

Tycjan nadal jest u nas. Nie udało nam się jeszcze umówić wizyty u lekarza, bo miałysmy ciężką interwencję na terenie Szczecina (na FB TOZ Police jest album ze zdjęciami i cały opis) i Polic (skatowana sunia), plus 3 posylwestrowe psie znajdy. Tycjan czuje się dobrze, pan nie wysłał książeczki, ale ja zdobyłam jego wyniki badań bezposrednio od lekarza, który go wcześniej badał. Wydaje mi się, że trzeba powtórzyc testy na FIV i znowu zrobić krew.

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Pt sty 25, 2013 21:52 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

Bylysmy dzisiaj z Tycjanem u weta w klinice na Chopina, niestety badan krwi i testow nie mozna bylo zrobic, Tycjan ma zapalenie jamy ustnej i nadzerki na jezyku :cry: Naprawde niewiem skad to sie wzielo, jeszcze dzisiaj rano bylo wszystko dobrze, a jak go pakowalam do transporterka to juz byl obsliniony. No nic dostal antybiotyk na 2 tyg. trzeba mu pedzlowac buzke balsamem Szostakowskiego i podawac Solcoseryl. Za 2 tyg. jedziemy na kontrole.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Pt sty 25, 2013 22:00 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

:cry: :cry: :cry:

czyli niewiadomo co z tym fivem???
agula76

Post » Sob sty 26, 2013 0:17 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

agula76 pisze::cry: :cry: :cry:

czyli niewiadomo co z tym fivem???

Tez jestem zalamana, ze dalej stoimy w miejscu, kurcze ale musi byc dobrze bo sie zastrzele :cry:

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Sob sty 26, 2013 0:38 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

toz-police pisze:Bylysmy dzisiaj z Tycjanem u weta w klinice na Chopina, niestety badan krwi i testow nie mozna bylo zrobic, Tycjan ma zapalenie jamy ustnej i nadzerki na jezyku :cry: Naprawde niewiem skad to sie wzielo, jeszcze dzisiaj rano bylo wszystko dobrze, a jak go pakowalam do transporterka to juz byl obsliniony. No nic dostal antybiotyk na 2 tyg. trzeba mu pedzlowac buzke balsamem Szostakowskiego i podawac Solcoseryl. Za 2 tyg. jedziemy na kontrole.

NAsz Duduś strasznie ciężko przechodził teraz kalici.
Był moment, że wydawalo się, że go stracimy. Przez tydziń był na kroplówkach bo nie mógł jeść. Teraz doleczamy miejsca bolące po zastrzykach. Dostał ich okropnie duzo. Ale dopiero od tygodnia jest lepiej a chorował od 1 stycznia:(
Ja kropiłam jeszcze tantum verde. To odrobinę znieczula i Duduś mógl troszke potem zjeść.
Dudi dostawał betamox z baytrilem, na lincospectin właściwie nie zareagował.
Piatego dnia dostał cykloferon i po tym odrobinę zaczęło sie polepszać ale jeszcze 2 tygodnie dostawał antybiotyk.

Tycjan dostał convenię?
Boję się, że to mało będzie.
Cykloferon na białaczkę tez by mu dobrze zrobił.

Oglądajcie pilnie ten język. Znajomi stracili kota przez martwicę języka. Kot był źle leczony:(

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Sob sty 26, 2013 18:11 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

Najpierw doktor powiedział, że trzeba wyleczyć stan zapalny jamy ustnej, a dopiero potem dalej leczyć. Zobaczymy, ten doktor akurat obcykany z FIVkami.

WeraW

Post » Wto sty 29, 2013 0:15 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

Dzisiaj Tycjanek ciut mniej osliniony dobrze, ze apetyt ma. Jezorek nie wyglada dobrze, ach cholera zawsze cos :cry:

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Wto sty 29, 2013 20:56 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

Byłam dzisiaj w kociarni wymiziać Tycjana. Obsliniony, umyłam mu mordkę i łapki. Wyczochrałam i wyczesałam. Dostaje Solcoseryl i Basam Szostakowskiego na ten bajzel w buzi. Nie jest zbyt skory do współpracy, co się Iza nagadała, żeby mozna było mu to podać! Nie pomyślałam nawet żeby zrobić zdjęcia:(

WeraW

Post » Nie lut 03, 2013 13:39 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

WeraW

Post » Pon lut 04, 2013 0:19 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

Z Tycjankiem lepiej, juz nie jest obsliniony zaczal sie myc to znaczy, ze z jezyczkiem lepiej juz tak nie boli, apetyt ma. Za kilka dni jedziemy na kontrol.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

[poprzednia][następna]