Rodrigo:

i Edek:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MissJoas pisze:Dziś neurokocurek, przeuroczy miziak, któremu po przyjęciu dawano z 10% szans na przeżycie, pojechał, w dobrym stanie, do swojego nowego domu do Basi
![]()
Dzięki Ci Basiu i życzę Wam szczęśliwego i przede wszystkim długiego wspólnego życia! Czekamy na dużo słit foci i filmików
jamkasica pisze:Moja neurokotka nie słyszała w schronie, ale z poprawą stanu zdrowia wrócił słuch- nie mam pojęcia jak i czemu, ale kto wie... Ktoś wie?
MalgosiaZ pisze:17 LUTY - ŚWIATOWY DZIEŃ KOTA !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To tylko takie małe przypomnienie.
Dla ochotników i wg możliwości finansowych , maleńkie dokładki do comiesięcznych składek na "Puszka dla Paluszka" mile widziane.
Można też uśmiechnąć się do rodziny , znajomych aby przekazali piątaczka na miłego zwierzaczka![]()
W tym miesiącu plan jest następujący :
- kupujemy 20kg suchego Cimiao w asortymencie różnym :dla małych , dużych , seniorów , kotek , kocurków, kastratów itp. za kwotę 270pln .
(Wydaje mi się ,że Jamkasica zrobiła ten zakup , jak coś poplątałam to proszę mnie poprawić)
- za 400pln zakupimy w Zooplusie puchy , puszki , puszeczki , saszetki , tacki itp bardzo różne m.n.Felixy ,Whiskasy(proszę się nie krzywić) , Animondy , Kattovity i co tam jeszcze okaże się korzystne.
Chcemy aby właśnie taka zwyklejsza karma trafiła do kotów na kwarantannie i nie tylko. W wielu domach są tym karmione , w schronie odmawiają jedzenia , może utrafimy w czyjś gust (czyt.smak).
W zeszłym miesiącu uzbierałyśmy jakieś 535pln z czego na jedzenie poszło 430pln , tak więc stówka górką.
Jeśli i w tym składka przebiegnie tak pomyślnie i będą jakieś dokładki (luty ma tylko 28dni więc potrzebujemy mniej na przeżycie), to jest szansa aby uzbierać na wydatki za łączną kwotę ok.670pln.
A jak się nie uda to tragedii nie ma-zrobimy dług za przyszły miesiąc.
DZIEŃ KOTA TO DZIEŃ KOTA![]()
![]()
![]()
Trzeba to uczcić![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 77 gości