;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 31, 2013 23:02 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Na zdjeciu jak zapewne pamiętacie Zołza vel Dziordzia. :D , skubana tak się udomowiła, kuwetkowa, grzeczna ,łożkowa. Zgodna z innym kotem, yorka ma w nosie. Uwielbia siedzieć na oknie obserwuje ptaszki. Wielka bezproblemowa, na początku ciut nie ufna kocica. Wystawia brzuszek do głaskania, który ciągnie się jej po ziemi.

Obrazek

Obrazek

Tu wzięty na kastrację jej brat, wklejałam zdjecia z zajezdni. Zasiedział się / dom póki co nic nie mówi/. Troszkę miał kk, więc czekaliśmy z kastracją, i..coż warunki pogodowe nie sprzyjają wypuszczeniu. Miziak cholerny, w mig załapał kuwetkę, kochany chłopak. Ma szansę na znalezienie domu, oby mu się udało.

Obrazek
Obrazek

tu jeszcze na zajezdni.

Obrazek
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Sob lut 02, 2013 0:08 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Obrazek
Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Sob lut 02, 2013 2:29 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Cypisku-przepiękne te Twoje kotusie !!!

kocham takie szylcie-tylko brać :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob lut 02, 2013 9:06 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Pierwsze ogłoszenie poszło, kolejne w obróbce, trzymajcie kciuki.
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Sob lut 02, 2013 22:57 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Zołza imię ma w 100 proc. pasujące. :wink:
Zresztą tri i szylki to mają swoje charakterki./ uwielbiam takie/

U nas dalej wiatr / sztorm na morzu/, deszcz ze śniegiem, masakra.
Obrazek

cypisek

Post » Nie lut 03, 2013 22:56 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=150506
Obrazek

Bumiś

Post » Nie lut 03, 2013 23:01 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Jak ktoś burak to burak, czyli ja. Wziełam aparat popstrykałam fotki i I co i wielka du...zdjęcia bez lampy jakieś nic nie widoczne. eh.

Poszperam i wyśle coś co mam, bo szkoda czasu. :evil: Bumiś w transie piękne teksty pisze, oby jej wena nie opadła..muszę się spieszyć :D

U nas dziś dla odmiany,znowu przymrozek, śnieg z deszczem pada i pytam po co?

Dziś kotom nagotowałam rybkę / filety/ 3 gary i piękny zapaszek w domu. się unosił..ale warto było. Popatrzeć jak się zajadały , widok bezcenny. Bumiś je rozpieszcza. :1luvu:

Ludziska idzta na bazar, przedni jest. :)
Obrazek

cypisek

Post » Nie lut 03, 2013 23:15 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Jak wena opadnie to trzeba ją podciągnąć :wink: , ach odpoczęłam psychicznie przez weekend robiąc ten bazarek i doszłam do wniosku, że powinnam częściej się zajmować pracami manualnymi, niewymagającymi myślenia.
Obrazek

Bumiś

Post » Nie lut 03, 2013 23:29 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

To jest kotka Marcelinka , ma ok, 7 miesięcy. Na początku nie śmiała , ale potem to yaki urwisek. Uwielbia człowieka, psy toleruje, koty inne też. Nieagresywna, w DT, śpi na łóżku i rano poluje na stopy. :)
Kochana kocinka, była domową koteczką, wyrzucona na teren ,,kotów pani Jadzi/ w najgorszą ulewę i wiatr/. Ponoć wieczorami tak płakała, że ludzie nie mogli spać po nocy. /ale nikt się nad nią nie pochylił. Gdy trafiła do domu, wkuliła się na posłanku i spała prawie 2 dni. Chorowała , leczona ok. 2 tyg. Dobrze ,że nie skończyło się dla niej zapaleniem płuc.

Marcelinka

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Pon lut 04, 2013 19:02 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

prześliczna :1luvu:

jak mój Carlitko :kotek:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw lut 07, 2013 23:57 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Z dobrych wieści to takie ,ż e jest zapytanie o Giorgię vel Zołzę , pani z Kielc.
Miała kotkę 16 lat, szylkretkę i bardzo wpadła jej Giorgia w oko i serce. Miała szylkę i wie ,że te kocuny mają swój charakterek.

Szukany był by transport, Świnoujście = Kielce
Świnoujście = Warszawa

Szczecin = Warszawa/ Kielce/
piszę Warszawa , gdyż państwo by mogli dojechać.

Jest jutro umówione państwo na Kikunię/ mieli koteczkę 5 lat, zmarła na nowotwór nerek
i drudzy na jej synka Felixa mają kocurka 9 mies i chcą towarzysza.
Więc kciuku potrzebne.

U kotów p . Jadzi bez zmian, tzn. ja karmię one jedzą,/ tu wielkie podziękowanie dla Bumiś,/ teraz jest już dłużej widno, będzie lepiej widać , który nie daj boże potrzebuje leczenia, czy innej pomocy/ oby nie było/ .Te które przychodzą trzeba będzie odrobaczyć. Teraz z kolei mamy mróz, gdy aura się bardziej ustabilizuje, trzeba będzie tam ogarnąć , powymieniać pojemniki, oczyścić z tej zgniłej karmy.

Może ktoś może mi pomóc wrzucić ,ze szukamy transportu.
Obrazek

cypisek

Post » Pt lut 08, 2013 0:56 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Cypisku-wyszukaj pasujące na pierwszej wątku transportowego i popisz do wszystkich tych osób pw.

ja tak robiłam-napisałam mnóstwo pw i mój kotuś wiózł doopkę do Wrocka autkiem nawet :D

smarti

Post » Pt lut 08, 2013 8:56 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Fajnie, że coś się kręci :ok:
Obrazek

Bumiś

Post » Pt lut 08, 2013 18:39 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

smarti pisze:Cypisku-wyszukaj pasujące na pierwszej wątku transportowego i popisz do wszystkich tych osób pw.

ja tak robiłam-napisałam mnóstwo pw i mój kotuś wiózł doopkę do Wrocka autkiem nawet :D

Nie widze tego wątku... :? ma ktoś linka?
Obrazek

cypisek

Post » Pt lut 08, 2013 18:50 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

smarti

[poprzednia][następna]