TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 02, 2013 9:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XII 1200zł dług wet, nowy Emil i kryzys N

Justyś, z czasem na ogłoszenia będzie u mnie coraz gorzej, ale porobię wieczorami.
Przydałyby się jakieś nowe, fajne teksty do ogłoszeń - ale tu już nie pomogę, bo nie mam talentu do pisania :oops:

Tymczasem serdecznie dziękuję ewexoxo, za wstawienie ogłoszenia Franka na Jej nową stronę: http://www.japaczesercem.pl/index.php?pl_franek,13 :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No i czekam na nieobrobione zdjęcia Kociary, żeby je dosłać i wykorzystać do nowych ogłoszeń :ok:
Kociara, możesz mi je przesłać duże, prosto z aparatu, tak będzie najszybciej.
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Sob lut 02, 2013 15:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XII 1200zł dług wet, nowy Emil i kryzys N

Nowa_Sztno pisze:Justyś, z czasem na ogłoszenia będzie u mnie coraz gorzej, ale porobię wieczorami.
Przydałyby się jakieś nowe, fajne teksty do ogłoszeń - ale tu już nie pomogę, bo nie mam talentu do pisania :oops:

Tymczasem serdecznie dziękuję ewexoxo, za wstawienie ogłoszenia Franka na Jej nową stronę: http://www.japaczesercem.pl/index.php?pl_franek,13 :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No i czekam na nieobrobione zdjęcia Kociary, żeby je dosłać i wykorzystać do nowych ogłoszeń :ok:
Kociara, możesz mi je przesłać duże, prosto z aparatu, tak będzie najszybciej.

Wiem kochana że u Ciebie kiepsko z czasem , ale ja nie potrafię robić żadnych ogłoszeń i jestem zdana na czyjąś pomoc :oops: :oops: :oops:
fotki i tekst zrobie ...

A to juz wiem tez komu podziękować za ogłoszenia Franusia , dziękujemy ewexoxo :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jak kilka dni temu była u niego zanieść karme dla nich to przy okazji poobcinałam im pazyrki i w pewnym momeńcie pomyliłam go z Dropsikiem :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob lut 02, 2013 15:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XII 1200zł dług wet, nowy Emil i kryzys N

Noemciu, co sie dzieje, skarbie? :roll: :( Ty zawsze, mimo wszystko bylas taka wesolutka, co sie wiec stalo, ze teraz stracilas swoja radosc zycia? Oby to byl tylko chwilowy kryzys, bo zdecydowanie wole Cie taka jak bylas wczesniej-zwariowana, szalona, bo kocham te Twoja niekonczaca sie nigdy dobra energie :1luvu: :piwa: chetnie bym cos chlapnela za Twoje zdrowko, ale jestem na antybiotyku, wiec :piwa: poki co "pije" wirtualnie :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob lut 02, 2013 15:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XII 1200zł dług wet, nowy Emil i kryzys N

Noemi znacznie lepiej :ok: , choc nadal ma biegunke , dostaje nadal nospe , nifuroksazyd i lakcid , dziś przed chwilka dałam jej odrobinkę I/D i zjadła :lol:
wydaje mi sie dzięki codziennemu podawaniu Bata - Glukanu dało jej sile walczyć z tym choróbskiem :ok: Zresztą wszystkie go dostają , bezdomniaczki też :lol:

Ale mam tez wielki problem :x , psy rozwaliły klatkę kennelową ( poszły pręty w drzwiczkach )i na cito potrzebuje taka sama , czyli wielką bo one nie mogą być poza nią jak pampersowce biegają po domu i jak mnie nie ma w domu , błagam o pomoc , nie mam za co kupić a koty pampersowe muszą co dzień być puszczane , np Gaja dziś zrobiła kilkanaście kroczków , a Bartuś szaleje jak pijany zając , jedynie Noemi i Wegielkowi one nie przeszkadzają psy , błagam pomóżcie :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 02, 2013 15:31 Re: TYSKIE MRUCZKI XII 1200zł dług wet, nowy Emil i kryzys N

8O 8O 8O 8O 8O 8O no tak.... jakbys miala malo wydatkow to jeszcze to wyskoczylo... :roll: :roll: :roll: :roll:
ile to moze kosztowac?

Kociara82

Post » Sob lut 02, 2013 15:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XII 1200zł dług wet, nowy Emil i kryzys N

Kociara82 pisze:8O 8O 8O 8O 8O 8O no tak.... jakbys miala malo wydatkow to jeszcze to wyskoczylo... :roll: :roll: :roll: :roll:
ile to moze kosztowac?

http://www.zooplus.pl/shop/psy/transpor ... towe/32926
229 zł :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 02, 2013 15:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XII 1200zł dług wet, nowy Emil i kryzys N

nie skomentuje tej ceny :evil: :roll:

Kociara82

Post » Sob lut 02, 2013 19:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XII 1200zł dług wet, nowy Emil i kryzys N

Sara jest miłośniczką wody weszła chyba do każdej kałuży
Lara i Fibi oczywiście wybierały dwie różne strony drzewa/słupa :D
Gaja widać dochodzi do formy,niezgrabnie ale chodzi,wręcz wymusza wypuszczenie z klatki :D
Bartuś okazuje miłość na swój własny sposób :roll:
no a reszta kotków jak to kotki pokazują swoją gracje pełną parą poruszając stołem akurat w momencie kiedy leży na nim pełna szklanka

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Nie lut 03, 2013 0:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XII 1200zł dług wet, nowy Emil i kryzys N

O tak , cała prawda :ok:

A powiem Wam ze Węgielek i dzis nie zgubił kupala , tylko po wyjściu z kuwety , ale idzie przecież przypilnować :ok: , a rozczulił mnie tym jak przyszedł do przewijania pampersa mimo iz juz go na razie nie ma zakładanego :lol: , i biega cały czas po mieszkaniu , ale tęskni za Noemi i do niej wchodzi , chyba będzie je ciężko rozdzielić przy ewentualnej adopcji :?

Noemi znacznie lepiej :lol: choć leki nadal dostaje :ok:

Jutro wielki dzień dla Eryka , proszę trzymajcie :ok: :ok: :ok: aby aklimatyzacja przeszła bez problemowo ...

A Bona se dziś tak pięknie bawiła że az nie szło oczu oderwać , dzielna dziewczyna :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lut 03, 2013 9:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XII 1200zł dług wet, nowy Emil i kryzys N

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Nie lut 03, 2013 15:05 Re: TYSKIE MRUCZKI XII 1200zł dług wet, nowy Emil i kryzys N

Justa&Zwierzaki pisze:Noemi znacznie lepiej :ok: , choc nadal ma biegunke , dostaje nadal nospe , nifuroksazyd i lakcid , dziś przed chwilka dałam jej odrobinkę I/D i zjadła :lol:
wydaje mi sie dzięki codziennemu podawaniu Bata - Glukanu dało jej sile walczyć z tym choróbskiem :ok: Zresztą wszystkie go dostają , bezdomniaczki też :lol:

Ale mam tez wielki problem :x , psy rozwaliły klatkę kennelową ( poszły pręty w drzwiczkach )i na cito potrzebuje taka sama , czyli wielką bo one nie mogą być poza nią jak pampersowce biegają po domu i jak mnie nie ma w domu , błagam o pomoc , nie mam za co kupić a koty pampersowe muszą co dzień być puszczane , np Gaja dziś zrobiła kilkanaście kroczków , a Bartuś szaleje jak pijany zając , jedynie Noemi i Wegielkowi one nie przeszkadzają psy , błagam pomóżcie :cry: :cry: :cry:

Jeśli klatka ma tez boczne drzwi to może da się je zamienić miejscami, a potem te z boku zastawić?
Może jakiejś klatki i tak nie zamykasz a drzwi będą pasowały?

Albo napisać do producenta klatki, może wyśle same drzwi?

Jeśli drzwi są standardowe to np tutaj : http://www.pzgelkom.pl/index_r.php?elk=oferta&kateg=11
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie lut 03, 2013 16:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XII 1200zł dług wet, klatka kennel potrze

o wlasnie, nie pomyslalam, ze mozna sprobowac napisac do producenta klatki z prosba o przyslanie samych drzwiczek... :ok:
Nie wiem, czy sie uda, ale sprobowac nie zaszkodzi :) :ok: :ok:

Gaja :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: jeszcze przyjdzie czas, ze bedziesz smigac po mieszkaniu niczym pershing :ok: :ok:

Wegielku, sloneczko :1luvu: :1luvu: ech... kolejny koci ideal :1luvu:

Bona :ok: :1luvu: madra kotunia

Eryk, oby sie wszystko udalo :ok: :ok:

Kociara82

Post » Nie lut 03, 2013 16:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XII 1200zł dług wet, klatka kennel potrze

Nie wiem czy by sie dało z tymi drzwiczkami bo została naruszona cała konstrukcja klatki, wykrzywiony pręt gruby pod drzwiczkami i te co są też sie teraz z trudem zamyka i otwiera :( a ta prowizorka nie wytrzyma długo , trochę po prostowałam pręty , ale te wyrwane są bardzo słabe :(

Eryk już w DS , w wielkim domu z ogrodem , on zaraz po wyjściu z transporterka zwiedzał otoczenie , no i zaraz został poczęstowany mięskiem z kurczaka i już był szczęśliwy i mruczał :lol:
A bedzie karmiony RC dla sterylizowanych no i mięskiem właśnie :lol:

Emil został sam na kwarantannie , przełożę go do klatki 120 tki bo teraz jest w 80 stce .
Tak mi go żal , on tak źle znosi zamkniecie :( Czy on kiedyś też znajdzie dom :? Przecież to zwykły burasek :cry: Musze mu założyć watek ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lut 03, 2013 21:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XII 1200zł dług wet, klatka kennel potrze

Obcinalam dzis fibiemu koltuny takiego wscieklego to go jeszcze nie widzialam dalej jest zly za to?

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Pon lut 04, 2013 12:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XII 1200zł dług wet, klatka kennel potrze

Eryk :ok: :1luvu: widze, ze trafiles w 10 tke z tym domem :)

Emilku, na pewno niedlugo i Ty znajdziesz DS :1luvu: :1luvu:

Kociara82

[poprzednia][następna]