Jako następny temat proponuję ufo-koty czyli świecące oczy naszych milusińskich czyli "obcy" wśród nas

Moderator: Moderatorzy
isabell36 pisze:jako fundatorka nagrody za II miejsce proszę Aaaśke i EVA2406 o wybranie nagrody pocieszenia (link w moim podpisie) i kontakt na PW
EVA2406 pisze:isabell36 pisze:jako fundatorka nagrody za II miejsce proszę Aaaśke i EVA2406 o wybranie nagrody pocieszenia (link w moim podpisie) i kontakt na PW
Ooooo, ale mi się trafiło.
Dziekuję, porozglądam się
isabell36 pisze:EVA2406 pisze:isabell36 pisze:jako fundatorka nagrody za II miejsce proszę Aaaśke i EVA2406 o wybranie nagrody pocieszenia (link w moim podpisie) i kontakt na PW
nawet mam srebrne sztyfty - specjalnie dla Ciebie
EVA2406 pisze:isabell36 pisze:EVA2406 pisze:isabell36 pisze:jako fundatorka nagrody za II miejsce proszę Aaaśke i EVA2406 o wybranie nagrody pocieszenia (link w moim podpisie) i kontakt na PW
nawet mam srebrne sztyfty - specjalnie dla Ciebie
Izuś![]()
Ja już mam pewna koncepcję i napiszę pw
CoolCaty pisze:HUUUURRRRRAAAAA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziękujemy ogromnie, ogromnie za głosy na nasza roztrzepaną głuchawkę - w różowej koronie wygląda bosko![]()
Abisia przekazuje swoją wygraną dla Fundacji Kotylion
puszatek pisze:Kociara82 pisze:miaugratulacje wszystkim![]()
![]()
a moja milosci-Sofinia od Mikus, ktore miejsce zajela?
inne wyniki też gdzieś będą![]()
AnnAArczyK pisze:Moje Kocie Mordki, też serdecznie gratulują wygranym i dziękują za głosy i fajną zabawę![]()
No i nastąpił moment najmilszy, rozdanie nagród....
Obiecałam nagrodę pocieszenia dla kociaka, który ma w sobie "to coś"... trudny wybór..... wszystkie mająa foty przepiękne...i wszystkie zasłużyły na dodatkowe nagrody...ale ja mam tylko jedną
i musiałam się zdecydować...
Wybrałam Toffie od Miraclle za Słodkiego Wampirka i Piękny Uśmiech![]()
Album pojedzie do Dużej Toffiego
Maupa pisze:jestem i paczę i widzę - mogę udostępnić swoje wyliczenia, te same, które wysłałam Kicie - na pewno zgadzają się pierwsze trzy i ostatnie miejsca, a pośrodku zapewne mogą być rozbieżności z innymi wyliczeniami. chcecie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości