Nasza kocia rodzinka. Prośba o pomoc dla Lolusia z FIP:(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw sty 31, 2013 19:48 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

mb pisze:Zdrówka dla wszystkich :ok:

I przypominam, że Bolek, Lolek i Tola szukają domków :!: :!: :!:

Dziękuję :1luvu:

Coby nie było, że zajmuje się tylko maluchami. :wink:

Tusia
Obrazek

Bisia, niewidoma koteczka, siostra Tusi(tylko razem do adopcji)
Obrazek

Lusia
Obrazek

Bisia, Franuś, Moli i obok Kaśka
Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob lut 02, 2013 20:44 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

To trzeba mieć szczęście http://demotywatory.pl/4031750
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob lut 02, 2013 20:56 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

o ja cie nie mogę ale filmiki 8O 8O 8O 8O

Jejku ,moja Ukochana Lusia :1luvu: :1luvu: jak ja jej dawno nie widziałam :oops:
A jak ona się miewa ? :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lut 03, 2013 15:00 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Myszolandia pisze:Jejku ,moja Ukochana Lusia :1luvu: :1luvu: jak ja jej dawno nie widziałam :oops:
A jak ona się miewa ? :ok: :ok: :ok: :ok:

Lusia ma się dobrze Sylwiczka. :D
Na razie ataki astmy ustały co mnie bardzo cieszy, że nie musimy chodzić do lecznicy na sterydy. :ok:

Gorzej jest ze mną, przeziębienie się rozwinęło, kaszel, katar, szczypanie i ciężar w piersiach,
no mało mam problemów, mało.
:?
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie lut 03, 2013 19:11 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Aniu, tym razem wyłącznie za Twoje zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Nie lut 03, 2013 23:31 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

mb pisze:Aniu, tym razem wyłącznie za Twoje zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bardzo dziękuję, bo jest koszmarnie. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon lut 04, 2013 8:11 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Anna61 pisze:
mb pisze:Bardzo dziękuję, bo jest koszmarnie. :(

W tym roku panuje jakieś wyjątkowo paskudne grypsko :(

U mnie w pracy ludzie mieli po 39 stopni gorączki, a jednej koleżance, która zawsze ma wzorcowe ciśnienie, w czasie grypy skoczyło na 200.

Mnie przeziębienie nie trzymało 3 tygodnie, ale ja nie brałam przykładu z innych i miałam temperaturę 36,2, a ciśnienie poniżej 100 :smiech3:
Jeszcze teraz ledwo żyję.

mb

Post » Pon lut 04, 2013 9:44 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

mb pisze:U mnie w pracy ludzie mieli po 39 stopni gorączki, a jednej koleżance, która zawsze ma wzorcowe ciśnienie, w czasie grypy skoczyło na 200.

Mnie przeziębienie nie trzymało 3 tygodnie, ale ja nie brałam przykładu z innych i miałam temperaturę 36,2, a ciśnienie poniżej 100 :smiech3:
Jeszcze teraz ledwo żyję.

Ja nie mam grypy ani gorączki. Idę dzisiaj znowu do lekarza bo strasznie się czuję...płakać mi się chce z tego wszystkiego.
Noce koszmarne, kaszel mnie chce udusić, z piersi się chce wszystko powyrywać itd itp.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon lut 04, 2013 11:10 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Anna61 pisze:Ja nie mam grypy ani gorączki. Idę dzisiaj znowu do lekarza bo strasznie się czuję...płakać mi się chce z tego wszystkiego.
Noce koszmarne, kaszel mnie chce udusić, z piersi się chce wszystko powyrywać itd itp.

Współczuję - kaszel jest najgorszy, bo dodatkowo wszystkie mięśnie bolą od kaszlania :(

Za jak najszybsze wyleczenie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Post » Pon lut 04, 2013 13:29 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Zdrowia :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon lut 04, 2013 17:12 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

mb pisze:
Anna61 pisze:Ja nie mam grypy ani gorączki. Idę dzisiaj znowu do lekarza bo strasznie się czuję...płakać mi się chce z tego wszystkiego.

Współczuję - kaszel jest najgorszy, bo dodatkowo wszystkie mięśnie bolą od kaszlania :(

Za jak najszybsze wyleczenie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

tamiss pisze:Zdrowia :ok: :ok:

Dziękuję. :ok:

A ja no cóż, mam zapalenie oskrzeli, i dzisiaj wzięłam jednak zwolnienie lekarskie, bo szkoda urlopu tracić.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto lut 05, 2013 22:24 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Molisia i Kola :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Misia :)
Obrazek Obrazek

Kubisia i Kasia :)
Obrazek

Tola i Loluś :)
Obrazek

A ja czuję się fatalnie, bo doszła alergia na nowe koty.
Biorę teraz kupę leków na zapalenie oskrzeli i astmę z alergią, w tym encorton 3x3 tabletki, bo wziewne nie pomagają już.
Wiedziałam, że nie powinnam brać nowych kotów, wiedziałam.....ale nikt inny nie chciał mi-im pomóc. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lut 06, 2013 9:10 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Kurcze :(

Za zdrówko, za domki, za wszystko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Post » Śro lut 06, 2013 9:26 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Ale drapakowy raj koty mają :ok:
Wracaj do zdrowia.

Joako

Od: Wto cze 19, 2007 7:59

Post » Śro lut 06, 2013 9:30 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Zdrówka Aniu życzę i dobre domki żeby się szybko znalazły :ok: :ok:
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

[poprzednia][następna]