Pola.Czy zwykła burasia ma szansę na dom?Ma!!Pola już w DS!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 26, 2013 23:58 Re: Pola wyrzucona na mróz. Czy zwykła burasia ma szansę na

Zagląda, zagląda. Mam nadzieję, że dziewczynka znajdzie dobry domek.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Nie lut 03, 2013 17:10 Re: Pola wyrzucona na mróz. Czy zwykła burasia ma szansę na

saintpaulia pisze:Zagląda, zagląda. Mam nadzieję, że dziewczynka znajdzie dobry domek.

Dziewczynka Pola chwilę się nie pokazywała, ale...............................................................................dziewczynka Pola właśnie znalazła fajny domek!!!

Wczoraj pojechała do swojego własnego domku, trochę się martwiłam jak się odnajdzie, bo nieźle dziczyła jak jej nowi Duzi przyjechali na zapoznanie z kotką. Ale państwo mądrzy i wiedzą, że dzieckiem i kotem się nie pochwalisz :D No i państwo chcieli właśnie burą kotkę :ok: czyli są jeszcze ludzie (oprócz nas :D ) co kochają burasy :ok: :ok:

Wczoraj Pola siedziała pod łóżkiem, ale podane tam jedzonko znikało :P czyli nie tak źle jak na początek. A dzisiaj już z rana były wieści, że w nocy Polcia siedziała na parapecie i przyszła nawet na łóżko do Dużych :piwa: Ładnie je, załatwia się pięknie do kuwety, więc chyba wszystko jest na dobrej drodze :ok:

To ostatnie zdjęcia Poli z DT (a ja zawsze myślałam, że Pola jest parterowym kotem :roll: )
Obrazek

Obrazek
idę dalej
Obrazek
tutaj też fajnie, można z góry popatrzeć
Obrazek

z DS fotki będą jak Polcia już się zadomowi, bo pan nie chce teraz kici stresować, która na razie zwiedza swoje nowe włości :P
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie lut 03, 2013 17:17 Re: Pola.Czy zwykła burasia ma szansę na dom?Ma!!Pola już w

Bardzo się cieszę. Gratulacje!
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Nie lut 03, 2013 18:16 Re: Pola.Czy zwykła burasia ma szansę na dom?Ma!!Pola już w

Pyzyla na swoim ? :D :ok: :ok:

Super, tak się cieszę :dance: :dance2:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

[poprzednia]