aneczkaaneczka pisze:Proszę powiecie mi czy 2 miesiące po pp w domu, mogę wykastrować kota. Z objawów miał kilka godzin tem??
A zaszczepiony?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aneczkaaneczka pisze:Proszę powiecie mi czy 2 miesiące po pp w domu, mogę wykastrować kota. Z objawów miał kilka godzin tem??
Myszka.xww pisze:aneczkaaneczka pisze:Proszę powiecie mi czy 2 miesiące po pp w domu, mogę wykastrować kota. Z objawów miał kilka godzin tem??
A zaszczepiony?
aneczkaaneczka pisze:Myszka.xww pisze:aneczkaaneczka pisze:Proszę powiecie mi czy 2 miesiące po pp w domu, mogę wykastrować kota. Z objawów miał kilka godzin tem??
A zaszczepiony?
Dwu krotnie przed pp.
Szenila pisze:Może zadzwoń do Fundacji AFN z Krakowa-z pewnością mają jakiegoś dawcę lub powiedzą, kto ma.
Maupa pisze:Szenila pisze:Może zadzwoń do Fundacji AFN z Krakowa-z pewnością mają jakiegoś dawcę lub powiedzą, kto ma.
jeśli się nie dodzwonisz, pisz pw do forumowej miszeliny. odpisuje bardzo szybko.
piotr568 pisze:Maupa pisze:Szenila pisze:Może zadzwoń do Fundacji AFN z Krakowa-z pewnością mają jakiegoś dawcę lub powiedzą, kto ma.
jeśli się nie dodzwonisz, pisz pw do forumowej miszeliny. odpisuje bardzo szybko.
Przecież napisał że jako nowy nie może pisać pw.
![]()
![]()
za dzieciaka, oby się udało
slave99 pisze:Drodzy Forumowicze,
Mój 4-miesięczny kotek ma zdiagnozowaną panleukopenię. Od kilku dni walczymy z chorobą i bardzo zależy mi na tym, żeby kotek wyszedł z tego cało, dlatego szukam wszelkich dostępnych sposobów i tak oto trafiłem na to forum.
Jestem nowy, dlatego nie mogę wysyłać prywatnych wiadomości, stąd wielka prośba o pomoc do osób, które miały styczność z tą chorobą. Czytałem na temat możliwości podania kotu surowicy, dlatego jestem zainteresowany i taką opcją. Kot mieszka w Krakowie. Czy ktoś byłby w stanie pomóc?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 49 gości