Vipkowo....smile forever ! :-)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 02, 2013 22:19 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

Małgoś, ale chyba też mogłabyś już zaszczepić Kresię...śliczna dziewczynka :1luvu:
Ok, to poczekam na Doriana :ryk:

Czupurka

Od: Nie paź 16, 2011 22:20

Post » Sob lut 02, 2013 22:20 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

która? niech sama się ujawni kreatura :ryk:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob lut 02, 2013 22:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

Madziu, no tak, Kresia tez bedzie zaszczepiona :ok: .
A na Doriana chyba się nie doczekasz :( ...

Karolcia, z Twojego wpisu mi wynika, że albo cioteczka Monia, albo cioteczka Bożenka :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob lut 02, 2013 22:48 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

Małgoś, to umawiaj Kresię na szczepienie, może uda Ci się w drugiej połowie tygodnia :D
A na Doriana to i tak spokojnie poczekam :D

Czupurka

Od: Nie paź 16, 2011 22:20

Post » Sob lut 02, 2013 22:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

Karolek(ona) pisze:
vip pisze:Toteż się cieszę przecie :P .

Strasznie wieje...juz wiem, skąd migrena :evil: .
Przywiało gadzinę.

a ja nawet wiem od kogo - bo tylko jedna babolica ma wiecznie migrenę :mrgreen:

Wypchaj się tłuczonym szkiełkiem! Ja nie zarażam! :twisted: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lut 02, 2013 22:55 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

Jeszcze mi Aliś został, i Punio...czekałam, żeby wydobrzeli, przecież chorowitków nie będę szczepiła.
Tylko te okazy to juz raczej nie na busa i nie na moje chude łapki :? .
Tak sobie ostatnio myslałam o tych szczepieniach i mi wyszło, że przy tylu kotach i przy takiej odległości chyba jednak lepiej by mi było wezwać weta do domu. Ostatnio sie dowiadywałam u tego swojego, i to jest stówka dodatkowo.
I następnym razem chyba tak zrobię.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob lut 02, 2013 23:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

U mnie z wzywaniem do domu nie chodzi nawet o dodatkowe pieniądze (choć nie wiem, skąd miałabym je wziąć). Dom to dom, dom kota jego twierdzą.
Raz, jedyny, na szczepienie lekarka przyszła do domu, wiele lat temu. Pralcia "To Mój Dom" zrobiła kupę na ścianę na wysokości prawie pół metra i rozesłała wojenne zapachy, których nie mogłam długo wywietrzyć.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lut 03, 2013 0:33 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

johaśka pisze:Gosiu przysiadaj, przysiadaj....
Twoje opale dzisiaj zrobiły furorę na 80tych urodzinach dziadka :)
jedna taka nawet lekko jakby posiniała ze takie sliczne :)

co do Doriana... on jest taka maupa ze w momencie kiedy się nie spodziewa to on własnie sie zjawia......

To zawsze miej kontenerek w bagażniku i cap pięknotę. Potem tel do mnie i lecimy do Zosina :)
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Nie lut 03, 2013 0:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

vip pisze:Dziewczynka odpoczywa.
Ach, jak ona odpoczywa!
Całą sobą.
Dziś napaliłam w piecu, odwracała się cały czas w stronę ciepła, wyciągała nóżki, grzbiecik, żeby sie ogrzać.
Jest bardzo grzeczna i spokojna, stara się umyć, widać, że czuje dyskomfort z powodu tak brudnego futerka.
Wszystko, co powinno, ląduje w kuwetce :ok: .
Widać po niej wielkie zmęczenie bezdomnym życiem...siada, chce patrzyć, co sie dzieje, ale oczki sie zamykają od błogiego ciepełka, łapeczki ugniatają miękkie posłanko, dziewczynka zasypia na stojąco.

No Gosiu... :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie lut 03, 2013 8:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

EVA2406 pisze:
johaśka pisze:Gosiu przysiadaj, przysiadaj....
Twoje opale dzisiaj zrobiły furorę na 80tych urodzinach dziadka :)
jedna taka nawet lekko jakby posiniała ze takie sliczne :)

co do Doriana... on jest taka maupa ze w momencie kiedy się nie spodziewa to on własnie sie zjawia......

To zawsze miej kontenerek w bagażniku i cap pięknotę. Potem tel do mnie i lecimy do Zosina :)

Och, Ewciu, jak to by pięknie było! :D
Tym bardziej, że Dorek to taka trochę Puniowa wersja...taka dooopa miziakowa :mrgreen: .

Marysiu, no co, staram się żeby Makisia miała i ciepło, i miękko, i jedzonko dobre...zasłużyła sobie.
A wogóle to serdecznie współczuję kuwetkowych problemów...
U mnie Ali potrafi wykopać wszystko ze wszystkiego :evil: .
Nie ma takiej kuwety, która byłaby wystarczająco wysoka dla Alisia :evil: .

A wogóle to witam cioteczki niedzielnie :D .

vip

Post » Nie lut 03, 2013 8:47 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

Dzień doberek :)

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Nie lut 03, 2013 8:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

Farcia pisze:Dzień doberek :)

O, cześć, Farciu :D .
Juz straciłam nadzieję, że ktoś jest na forum w niedzielę takim bladym świtem :ryk: .
U mnie to jakieś idiotyczne przyzwyczajenie z tym wstawaniem, ale dziewczyny w niedzielę chyba odsypiają :ok: .

vip

Post » Nie lut 03, 2013 8:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

dobry :)
ja juz po sniadaniu ;)
i przezylam rano szok jak zobaczylam za oknem.... snieg 8O
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie lut 03, 2013 8:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

johaśka pisze:dobry :)
ja juz po sniadaniu ;)
i przezylam rano szok jak zobaczylam za oknem.... snieg 8O

Czesć, Asia :D .
No coś Ty, śnieg masz? 8O
U nas ciągle jeszcze stary leży, już taki brudny i niefajny.

vip

Post » Nie lut 03, 2013 9:01 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

po starym śniegu to u nas śladu nie ma.... za to nad ranem spadł świeżutki i przysypał wszystko delikatnie... prawie jak cukrem-pudrem :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

[poprzednia][następna]