Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob lut 02, 2013 21:25 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Dom nie traci nadziei na Lukrecję.Uspokoimy nastroje i temat wróci.

Pokaż Aniu Lukrecję, proszę:)

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob lut 02, 2013 22:44 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Usiłowałam zrobić zdjęcia tym iPhonem, z którego pikseli był tak dumny TŻ. Niestety, duma chyba oklapła, bo zdjęcia są dość słabe. TŻ stwierdził, że ja nie umiem (choć nie wiem, co trudnego jest w dotknięciu ikonki) i sam się zabrał. No, wielkiego efektu artystycznego w jego wykonaniu nie widzę. To wszystko chyba przez to byle jakie beżowe tło, które fatalnie wychodzi na zdjęciach. Zwłaszcza przy swietle elektrycznym. Ma ktoś może Photoshopa, żeby obrobić tło i ew. ostrość czy kontrast? Postaram się wybrać kilka lepszych.
Za to kot - po początkowej kręciawce, w trakcie której łapałam głównie rozmyty zadek, załapał, że duże głupki czegoś od niego chcą tak się kręcąc i usiadł: główka w prawo, główka w lewo, ogonek prosto, ogonek w bok, trochę się wygiąć?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob lut 02, 2013 23:02 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Możesz mi przesłać na PW. Moja Picasa trochę potrafi poprawić.
12 stycznia 2014 mija rok od kiedy Tigra jest z nami :)

ManfredkotTusi

Od: Czw cze 18, 2009 0:42

Post » Sob lut 02, 2013 23:07 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Tusiu, jak tam Tigra???
Bo widzę ,że chyba całkiem...całkiem... :D

kotkins

Post » Sob lut 02, 2013 23:16 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

kotkins pisze:Tusiu, jak tam Tigra???

:P super, zakochani w niej jesteśmy wszyscy (poza Lusią :twisted: ), ona nas liże po rękach. Kochana jest. Dziękuję Wam za świetnego kota :)

ManfredkotTusi

Post » Sob lut 02, 2013 23:19 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

ManfredkotTusi pisze:
kotkins pisze:Tusiu, jak tam Tigra???

:P super, zakochani w niej jesteśmy wszyscy (poza Lusią :twisted: ), ona nas liże po rękach. Kochana jest. Dziękuję Wam za świetnego kota :)

Ha.........a mówilam, ze super:-). Jedna z trójki moich faworytów........zaraz po Tomaszku........ale Tomaszek.....to hmmm nooooo moze niekoniecznie kotek na tzw. dokocenie.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob lut 02, 2013 23:20 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

A jak się na pw przesyła zdjęcia? Mogę przez maila?

koteczekanusi

Post » Sob lut 02, 2013 23:28 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

koteczekanusi pisze:A jak się na pw przesyła zdjęcia? Mogę przez maila?

Przesłałam Ci mój adres mailowy na PW.

ManfredkotTusi

Post » Nie lut 03, 2013 0:49 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Pokazuję to co udało mi się zrobić ze zdjęciami ale nie dało się za wiele. Program sobie słabo radził. Nie chciał oczu naprawić.
Na dodatek trochę poszalałam :twisted: . I jest moje logo, zapomniałam skasować i oznaczyło zdjęcia :?

Lukrecja. Słodka jest, ukochałabym...

Była taka.
Obrazek

Dziś jest taka.
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

https://picasaweb.google.com/1179624258 ... /LUKRECJA#
Ostatnio edytowano Nie lut 03, 2013 2:36 przez ManfredkotTusi, łącznie edytowano 1 raz

ManfredkotTusi

Post » Nie lut 03, 2013 1:33 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Nawet fajnie wyszło, w stylu pocztówek retro.
Spoko, nie są to takie arcydzieła, żebym się miała przejmować prawami autorskimi. Wg mnie najfajniej chyba wyszła na zdj. 54 i 107. Jutro postaram się zrobić zdjęcia lepsze jakościowo.
Nie sądzicie, że wygląda trochę jak devon? Gdyby przystrzyc jej mordkę i pozbyć się pompona na ogonie, to normalnie mogłaby robić za owcę tudzież ufolka (jak nazywają devony).
Kotkinsie - uspokajam to ja się pomyliłam. Kot ma puch trochę dłuższy niż 1 cm. Jakoś w pt wydawało mi się, że tej sierści jest mniej.

koteczekanusi

Post » Nie lut 03, 2013 9:12 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Wg mnie Lukrecja wygląda bardzo ładnie :D . Futerko rzeczywiście jakieś tam już jest .
Widziałam niektóre z tych persików krótko po ogoleniu ( przy okazji zabierania Bazylka) i wtedy to były takie oskubane kury :roll: .
No i widziałam jak fryzjerka trzymała jakiegoś stwora ( kot ? pies?) podczas golenia 8O . Stanowcze NIE :crying: golarkom .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Nie lut 03, 2013 11:18 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

A jakie piękne będą kolorki sierści .Już teraz widać,że piękne.Będzie cudna. :1luvu: Jest cudna. :1luvu:
Kocham persy.
Kacper jak przyszedł do nas też wyglądał jak wystraszony mop.A teraz jak przemknie gdy są goście(niestety gość w dom dla Kacpra stres.Tak mu zostało)słychać...och jakie cudo :1luvu:
Lukrecja nawet imię ma świetne.Dostojne .Bardzo pasuje do jej wyrazu pyszczka. :1luvu:

Jola Wela

Od: Sob sie 06, 2011 8:15

Post » Nie lut 03, 2013 11:45 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Jest sliczna!
Aniu te łatki ściemnieją jak odrosną.Będzie wyglądała tak, mniej wiecej:

Obrazek

Oczywiście nie ten wyraz twarzy, taki ma tylko jedna osoba na świecie...

Obrazek

:mrgreen:

kotkins

Post » Nie lut 03, 2013 14:20 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

No, tak już pisałam, że moim zdaniem będzie podobna do Fio. Chociaż też mam nadzieję, że nie z wyrazu twarzy :mrgreen:

koteczekanusi

Post » Nie lut 03, 2013 14:28 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Fio wcale się nie przejmuj Twój zołzowaty wyraz twarzy jest uroczy :)

marta-jolka

Od: Pt wrz 14, 2012 13:07

[poprzednia][następna]