Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Kiedyś mieliśmy krytą kuwetę, ale kilka kotów się do niej nie mieściłoa kilka bało się korzystać.
Coco prezentuje najnowszy zakup wujaszka.
kamari pisze:Witaj EluCocunia dziękuje za całuski
![]()
Zabrałam się za kończenie obrazu i odkryłam, że ktoś mi buchnął ulubione dwie szpachelki. Mąż przysięga na kolanach, że to nie on. Biorę się za przesłuchanie futerCfanych futer
kamari pisze:Szpachelek nie ma. Winnych teżMaluję palcami
lidka02 pisze:Jesteście w komplecie więc , szukam domu nie wiem co kolwiek albo rada ..mam kota ma 3 miesiące gdzieś i od początku go przelatywało wet myślał ze to pp , był w szpitaliku i ma podobno zaburzenia flory bakteryjnej ...był miesiąc na karmie gastro intensinal brązowa naklejka i było tak se kupa bardziej klejąca...Wet kazał z karmy zejść i leci wszystko z niego nie wiem co robić kupiłam 2kilo karmy gastro intens ,,,znów 90zł i mały jej nie chce , jak zje to wymiotuje nią i leci z niego ......schudł .....jest z tego miejsca co mały mi odszedł na fip....moze ktoś ma na zbyciu mokre saszetki tej karmy gatsro intensinal może mokre by było lepsze ...Ja teraz wypierniczyłam kase na operacje małego ...Żal ,mi tego bo przytulaśny , pomysłowy i taki traktorowaty.....z mruczeniem .Dałam mu dziś i wczoraj tylko surowego kuraka i leci z niego nie wiem co robić ....przy tylu kotach nie dam z nim rady a kto takiego chorego zechce ...W klatce nie będe go czymać bo to bez sensu ...Każda rada mile widziana..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 36 gości