Kochana - ja bym mu pozwoliła mu zabrać kota jak będzie wyjeżdżał. W Hiszpanii i Portugalii mają kupę kotów na ulicach - jakby chcieli "na części" to by sobie mogli na kg łapać na miejscu. Więc jeśli koniecznie chce, żeby kot był z nim już na zawsze to jak dla mnie optymistyczne. Zakładam że pan nie wyjeżdża na zawsze zaraz już? Do laboratorium też nie odda, bo się na kilka euro nie połaszczy jak on prezesem firmy jest i ludzie na niego pracują . Przynajmniej takie jest moje zdanie.
Przychylam sie do Alienora . Skoro ma tu być jakis czas i wyraził takie obawy to wydaje mi sie obiecującym domem. MOże osobiście go sprawdź? A w którym on sie tak zakochał?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."
trochę tu zamieszanie w tym wątku. Czy są jeszcze jakieś kotki (samice) do adopcji?
Jak najbardziej - są 3 młode (Coco, Chanel i Prada) oraz ich mamusia - Bafi przytulasta . Skontaktuj się może na pw z Kinnią - ona będzie Ci w stanie więcej o nich powiedzieć no i dowiedzieć się jakie warunki oferujesz dla kotek .
Kinnia melduje się dopiero. Życie. Tak do adopcji są kocio - jak pisała Alienor- Coco, Chanel i Prada oraz ich mamusia Bafi. Cudne, zdrowe i wesołe buraski. Rozumiem, że jest Pan zainteresowany adopcją. Będę na wątku jutro ok. 10 rano. Zapraszam do rozmowy
Na pewno będzie wizyta i to osobista (zrobię rozbój uliczny tzw 10sionę bez narzędzia, ale kasę zdobędę na wyjazd) chyba że mnie zamkna to poproszę znów Blue. Pan jest (ten z Portugalii) mieszka aktualnie w Wawie. Abym wykonała powyższe czynności musi zadzwonić ponownie i zobaczymy. Ta asystentka, z którą rozmawiałam zawiedziona była brakiem mojej znajomości angielskiego
Kinniu, a nie wiesz jak to jest z pw w druga stronę? Czy do kogoś kto nie może pisać sam , można wysłać? Bo co tak będziesz przylatywała... Może napisz, rafalrojek odezwie się wtedy, albo pogadacie poza forum... Ludzie mają rózne przeszkody czasem, nie mogą albo co.. A czasem nie chcą...
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."
Właśnie wydaje mi się, że pw też nie dotrze - chyba. Dlatego czekam na odzew. Jutro będę w sieci dopiero po 18tej - najwcześniej więc ...... Oj tam napiszę pw. Zobaczymy co będzie.