Z właściwym sobie refleksem spieszę donieść, iż Hobbit obejrzany! I to dzięki tutejszym zwiastunom i recenzjom. Już się nawet dokształciłam i wiem, że krasnoludem, który najbardziej mi się rzucił w oczy, był Ori

Moderator: Moderatorzy
z właściwym sobie refleksem nadmienię tylko, że nawet czytałam tamten wątek i myślała żem, że to jedynie bardzo awaryjna propozycja była. ale widać nie tak bardzo jak myślałam
Megana pisze:Apsa, Ori jest strasznie niekrasnoludzki, on chyba nawet bekać nie umie!
Megana pisze:Potem z dachu zeszła potworna lawina centralnie przed wyjście na taras i pańcia przez kwadrans biegała po domu by policzyć wszystkie koty.
Megana pisze:Śnieg to śnieg, ale jak się przyjrzycie fotce, to widać takie wielkie tafle lodu, wbite w ten śnieg na sztorc.![]()
I mam wizję kota przeciętego na pół.
Apsa pisze:Megana pisze:Apsa, Ori jest strasznie niekrasnoludzki, on chyba nawet bekać nie umie!
To pewnie dlatego tak mi się rzucał w oczy, bo odstawał od reszty (ja jestem wybitny antytalent do rozpoznawania twarzy; szacun dla reżysera, że tak "zrobił" tych krasnoludów, że kilku zapamiętałam od razu). Jak mi się kiedyś nawinie film w wersji na komputer, to sprawdzę, czy bekał, czy nie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości