Tymczasy u horacy7. Basia walczy, koty szukają domów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 01, 2013 12:38 Re: Tymczasy u horacy7. BRYŚ zgasł [*] Nasz Kapitanie..

Basieńko :1luvu: pisz o wszystkim - jak Ty? Jak kocie szaleństwa?
Bo my wszystkie myślami przy Tobie jesteśmy i mamy nadzieję, że jakoś wszystko się układa :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lut 01, 2013 12:52 Re: Tymczasy u horacy7. BRYŚ zgasł [*] Nasz Kapitanie..

Trzymajcie się obie. Wiem, że Was to zraniło bardziej niż nas, znających Go tylko ze zdjęć i wpisów na forum. Ale pamiętajcie - w schronisku, bez Was by nie przeżył. Nie miałby tego spokojnego, radosnego czasu spędzonego w opromienionym miłością Danusi domu. Wiem, że gdyby mógł, powiedziałby Wam to samo. Uratowałyście go, choć mogłyście Mu dać tylko tyle czasu. :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lut 01, 2013 19:41 Re: Tymczasy u horacy7. BRYŚ zgasł [*] Nasz Kapitanie..

Alienor pisze:Trzymajcie się obie. Wiem, że Was to zraniło bardziej niż nas, znających Go tylko ze zdjęć i wpisów na forum. Ale pamiętajcie - w schronisku, bez Was by nie przeżył. Nie miałby tego spokojnego, radosnego czasu spędzonego w opromienionym miłością Danusi domu. Wiem, że gdyby mógł, powiedziałby Wam to samo. Uratowałyście go, choć mogłyście Mu dać tylko tyle czasu. :1luvu:

Niby to wszystko wiem ,ale każde odejście boli a niektóre jeszcze bardziej. :|
Zbieram sie jednak bo nie mam wyboru,nawet przesłałam kilka fotek do Kasi kotów i tego co własnoręcznie zrobiłam z włóczki na bazarki .Proszę osądźcie czy to się będzie nadawać,spróbuję też robić sweterki i bluzki chodzą mi po głowie pomysły tylko muszę jeszcze to przemyśleć.Już 5 dni jestem na rencie ,jakoś mi dziwnie. :? Niestety dochód zmniejszył się o 50% więc muszę coś robić by przeży jakoś.Nie chce zapeszyć lecz może guz troszkę się zmniejszył?Koty maja się dobrze.Bielinki jak je nazywam szaleją z nimi Bąbel który bez nich strasznie miauczy jak są w innym pokoju.Z par już mi się trójki robią.Niuniek i Lord toczą walki o przywództwo,warczą i miaukolą przeraźliwie jak niemowlęta do siebie.Zosia to kotka gadająca ,Śnieżynka leczniczy kot.takie życie teraz wiedziemy.Patrząc na nie myślę o tych w schronisku ,które jest podobno mocno zalane przez roztopy.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt lut 01, 2013 19:52 Re: Tymczasy u horacy7. BRYŚ zgasł [*] Nasz Kapitanie..

Basiu, dziś kończy się bazarek na Brysia[*] Kupującym wyślę Twój numer konta. Będę wdzięczna za potwierdzenia wpłat na Twoje konto, bo wtedy wyślę przesyłki. I nie martw się. Na utrzymanie kociastych będziemy robić bazarki. Musi być dobrze. Ty skup się na swoim zdrowiu; w końcu praca na Ciebie czeka :ok:
Ostatnio edytowano Pt lut 01, 2013 19:53 przez Iwlajn, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Iwlajn

Od: Śro paź 21, 2009 19:35

Post » Pt lut 01, 2013 19:53 Re: Tymczasy u horacy7. BRYŚ zgasł [*] Nasz Kapitanie..

:ok: :ok:
:ok: :ok:

Basienko :1luvu:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt lut 01, 2013 19:55 Re: Tymczasy u horacy7. BRYŚ zgasł [*] Nasz Kapitanie..

Już biegnę z fotkami :)

Coś dla miłośników białego futra ;)

Obrazek Obrazek

a tutaj duet black&white gdyby ktoś preferował ciemniejsze kolory ;)

Obrazek Obrazek

cdn.
po_prostu_kaska

Post » Pt lut 01, 2013 19:56 Re: Tymczasy u horacy7. BRYŚ zgasł [*] Nasz Kapitanie..

Piękne białaski, niezmiennie jestem w nich zakochana.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pt lut 01, 2013 20:00 Re: Tymczasy u horacy7. BRYŚ zgasł [*] Nasz Kapitanie..

saintpaulia pisze:Piękne białaski, niezmiennie jestem w nich zakochana.

Piękne teraz są rzeczywiście lecz ta dwójka psoci za całe 5 szczególnie Tuptuś głuchota to dla niego fajna sprawa. :wink:

horacy 7

Post » Pt lut 01, 2013 20:00 Re: Tymczasy u horacy7. BRYŚ zgasł [*] Nasz Kapitanie..

mamy też inne kolory :) wszak kota dostatek :mrgreen:

Obrazek Obrazek

jeśli ktoś chciałby powybrzydzać w futerku to o, są też takie z dłuższym włosem :)

Obrazek Obrazek

no a tu taki bonus - mix ;) gdyby ktoś nie mógł się zdecydować :)

Obrazek

To którego pakujemy? :twisted:
po_prostu_kaska

Post » Pt lut 01, 2013 20:01 Re: Tymczasy u horacy7. BRYŚ zgasł [*] Nasz Kapitanie..

Iwlajn pisze:Basiu, dziś kończy się bazarek na Brysia[*] Kupującym wyślę Twój numer konta. Będę wdzięczna za potwierdzenia wpłat na Twoje konto, bo wtedy wyślę przesyłki. I nie martw się. Na utrzymanie kociastych będziemy robić bazarki. Musi być dobrze. Ty skup się na swoim zdrowiu; w końcu praca na Ciebie czeka :ok:

Dziękuję i będę zaglądać na konto potwierdzać wpłaty.

horacy 7

Post » Pt lut 01, 2013 20:09 Re: Tymczasy u horacy7. BRYŚ zgasł [*] Nasz Kapitanie..

A tutaj fotki Basi maskotek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Pt lut 01, 2013 20:13 Re: Tymczasy u horacy7. BRYŚ zgasł [*] Nasz Kapitanie..

Basiu, te maskotki są urocze, robione z serca, to widać. Jeśli wystawisz je na bazarku, to ja się skuszę.
Obrazek

Iwlajn

Od: Śro paź 21, 2009 19:35

Post » Pt lut 01, 2013 20:30 Re: Tymczasy u horacy7. BRYŚ zgasł [*] Nasz Kapitanie..

Troszkę nas nie było, ale cały czas myślimy.
Basiu :ok: :ok: :ok:

A białaski chyba specjalnie dla mnie były :1luvu: :1luvu:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt lut 01, 2013 20:44 Re: Tymczasy u horacy7. BRYŚ zgasł [*] Nasz Kapitanie..

Przepiekneeee!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt lut 01, 2013 21:10 Re: Tymczasy u horacy7. BRYŚ zgasł [*] Nasz Kapitanie..

Basiu, niech guz się zmniejsza i siły wracają, koty niech szaleją z umiarem (i szykują się do jakiś fajnych domków), a schroniskiem się nie przejmuj na razie - wodę dziś wypompowywali. Dbaj o siebie! To najważniejsze! :ok:

Ściskam i pozdrawiam.
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

[poprzednia][następna]