Vipkowo....smile forever ! :-)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 01, 2013 18:44 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

Marynia, no jak tylko odpicuję dzieweczkę, to ogłoszenia będą bardzo wskazane, dzięki :1luvu: .
Mój pierwszy tymczasik :D .
Nawet jej socjalizować nie trzeba :mrgreen: .

Karola, to musze poczekać, aż mi się klatka zwolni :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt lut 01, 2013 18:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

Może młodzian na zięcia by się chociaż nadawał :roll: ...ja mam 2 córki... :lol:

A już miałam nadzieję,że wodę upolowałaś, ale kocia też fajna!!!
ObrazekObrazek

isiaja

Od: Śro gru 28, 2011 13:36

Post » Pt lut 01, 2013 18:46 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

tymczasik.. akurat :ryk:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt lut 01, 2013 18:47 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

Gosiu, a z kojca wyjdzie :?:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt lut 01, 2013 18:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

alab108 pisze:Gosiu, a z kojca wyjdzie :?:

Tymczasik, czy facet?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt lut 01, 2013 18:52 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

Iwonka, ja bym marzyła o takim zięciu, ale obie moje juz zajęte, na obecnych też niespecjalnie narzekam :mrgreen: .
Jak najbardziej możesz go zaanektować dla swoich córek :ok: .

Małgoś, a właśnie tymczasik! :D
Pora spojrzeć prawdzie w oczy...szóstka to i tak o cztery za dużo :ryk: .

Alunia, pewnie, że ucieknie :evil: .
Góra nie zabezpieczona :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt lut 01, 2013 19:01 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

No Marysiu tylko o młodzieńcu myślałam :mrgreen: Trzeba zabezpieczyć górę :ok: Jak tam woda Vipku?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt lut 01, 2013 19:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

a jak bardzo to młode?
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lut 01, 2013 19:04 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

Wiecie co, ja dzisiaj tylko na swoim wątku posiedzę, zaprzyjaźnione tylko doczytam...
Strasznie siąpiący deszcz dzisiaj padał, taki drobny, upierdliwy.
Zmokło mi wszystko, płaszczyk miałam niby nieprzemakalny, a pod płaszczykiem polar mokry :( .
Owinęłam się w kocyk i siedzę....

Alusia, wody nie ma, ale ja jestem dobrej myśli...skoro Kasia mówi, że rura nie mogła pęknąć, to jej wierzę.

Karolcia, a tak koło 28.....

A propos tymczasowania...tak, to prawda, mam siedem miseczek...
Ale ta siódma czeka na jedynego kota, który jako ostatni miałby u mnie status rezydenta, bo mu obiecałam.
Wziąwszy pod uwagę odległośc, miseczka raczej pusta zostanie :( .

vip

Post » Pt lut 01, 2013 19:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

vip pisze:Ale ta siódma czeka na jedynego kota, który jako ostatni miałby u mnie status rezydenta, bo mu obiecałam.
Wziąwszy pod uwagę odległośc, miseczka raczej pusta zostanie :( .

masz na mysli tego o którym myśle i którego widuję dość często (w zalezności od tego jak często pracuję w terenie...) ?
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pt lut 01, 2013 19:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

no jak 28 to ja biorę :ok:
dowiedź się ile za przesyłkę :ryk:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lut 01, 2013 19:08 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

vip pisze:Poza wszystkim młodzieńca należy poddać klonowaniu.

Pięknie, że się udało złapać koteczkę, ale to zdanie... :ok: :ok: :ok:
vip pisze:Karolcia, a tak koło 28.....

Oooo, to idealnie dla mnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt lut 01, 2013 19:11 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

Gosiu, ja wczoraj zległam na mordę o 20-stej, dzisiaj planuję to samo, czego i tobie życzę :1luvu:

Ostatnia miseczka uzupełni się sama. Z czasem :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt lut 01, 2013 19:11 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tak, Asiu, właśnie o Dorianie myślę...
Ten kot siedzi mi jak zadra w sercu :( .
Szkoda, że nie możesz go złapać.
Już nawet myślałam, żeby Agatę poprosić, ale nasze kontakty ostatnio się bardzo rozluźniły.

vip

Post » Pt lut 01, 2013 19:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....a mam cię !!!

Monisiu, Karolciu, prosze sobie nie wyrywać pana! :mrgreen:
Tak jak powiedziałam, sklonuje i porozdaję :ok: .

Nie, Marysiu...miseczka jest miseczką Doriana, i tak zostanie.
Może kiedyś los sprawi, że jakas dobra dusza go złapie i przyśle mi tutaj...a może nie.

vip

[poprzednia][następna]