Mara S pisze:Suri coraz ciężej obsługiwać.
Suri tak samo miała w schronie - po kilku dniach podawania lekarstwa już wiedziała, ze branie na ręce równa się z podawaniem lekarstwa i trzeba syczec...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Suri coraz ciężej obsługiwać.
wolontariusz pisze:Mara S pisze:Suri coraz ciężej obsługiwać.
Suri tak samo miała w schronie - po kilku dniach podawania lekarstwa już wiedziała, ze branie na ręce równa się z podawaniem lekarstwa i trzeba syczec...
Mara S pisze:Ogonek pojechał.
Kasia była się wdrażać do dyżurowania.
Amelka bez karmy zamknięta w wolierze.
Ala musi być w boksie (chyba najlepiej zamknięta by Łezek tam nie szczał) - dziś znalazłam ją przerażoną głęboko za boksami....
Suri coraz ciężej obsługiwać.
Filomen pisze:do woliery muszę Wam wrzucic Antka od 7 do 11 lutego. Bedzie mi potrzebny pokój a Antek musi byc izolowany bo tłucze psy i koty
mir.ka pisze:narobiłam trochę zamieszania z tym dyżurem, ale udało mi się wszystko tak ustalić, że jednak przyjdę rano, nie byłam do końca pewna jak mi wyjdzie z pracą i wolałam wcześniej dać znać
Filomen pisze:a jeszcze z innej - zgłosiła sie do mnie włascicielka Szrekuni (moja pracownica) ze nie ma książeczki - kto robił adopcję i gdzie jest książeczka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, szczurbobik i 74 gości