Bigmilka pisze:Dużego, srebnego z białymi skarpetkami i motorkiemi koniecznie nakolennikowego
Zamowienie przyjete

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bigmilka pisze:Dużego, srebnego z białymi skarpetkami i motorkiemi koniecznie nakolennikowego
Bigmilka pisze:a jeszcze jakbybył kudłate jak "wiewiórki norweskie" to trup mogiła umrę w butach![]()
Bigmilka pisze:[...] i koniecznie nakolennikowego
PumaIM pisze:Bigmilka pisze:[...] i koniecznie nakolennikowego
A nad tym to być może należy popracować już w zaciszu domowym
saskia pisze: Jeszcze jedno: jak myślicie, czy mogę coś przenieść od kotów ze schroniska na mojego Bursztynka? Mały nie był jeszcze szczepiony, dlatego trochę się boję..
Nika Łódź pisze:Zelka jedzie jutro po kolejnego kota do schroniska![]()
![]()
![]()
Trzymajcie kciuki, by wziela ktoras z polecanych, przeze mnie, sierotek z tego watkuKizia Mizia bedzie miala wiec towarzystwo
Zelka wziela, ale nie jednego z kotow "moich"...... Za to wziela kotke, o ktorej duzo myslalam i mowilam- Saskia, Zosia - wziela ta czarna kotke ze zlamanym i krotszym ogonem
właśnie przejrzałam swoje notatki, wiecie,że ta kicia od samego początku była w schronisku? Nigdy nie miała swojego domku, nawet jako mały słodki czarny kociak![]()
saskia pisze:Taka czarna z pierwszego boksu, prawda? Mam parę jej zdjęć i właśnie myślałam o daniu ogłoszenia o niej. Super, naprawdę się cieszę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: asoio i 22 gości