Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw sty 31, 2013 14:37 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

A ja nieodmiennie chciałam powiedzieć , że znowu wysłałam parę groszy...
Wiem... paskudny zwyczaj z tym oświadczaniem na forum, ale to celem przypomnienia tym, którzy mogą
choć po 5 zł dorzucić do wspólnej puli :oops:

Wiecie my tu gadu gadu a tam stawki pewnie rosną - ja tak sama z siebie upierdliwie się zachowuję,
żeby nie było... nikogo tu nie znam.
Po prostu wiem , że ludzie na początku to Obrazek

:oops: Sorry ale jesteśmy już na półmetku a np. 20 osób po 5 zł = 100 zł.

Dziewczyny nie poddawajmy się w pół drogi Sabat czas zacząć :mrgreen: :
Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw sty 31, 2013 14:38 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Tym co nie mogą - ale kibicują i fluidy wysyłają - składam głęboki szacunek.
No :ok:
W kupie siła :twisted:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Czw sty 31, 2013 15:20 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Monika_Krk pisze:Dziewczyny nie poddawajmy się w pół drogi Sabat czas zacząć :mrgreen: :
Obrazek

A czarnego kota masz? 8)
Bo to obowiązek i znak rozpoznawczy prawdziwej czarownicy 8) Czarny kot daje moc 8)
Jeżeli nie posiadasz, to spokojnie, nie smuć się, zaraz Ci jakiegoś skołujemy 8)

LaMonture

Od: Sob paź 08, 2011 19:37

Post » Czw sty 31, 2013 15:28 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Nie-e. Moaim zdaniem proawdziwa czarownica ma dwa czarne koty.
Także Monice dwa czarne, a jak się sprawi z PA Bazyla to osobiście Jej złapię pięknego czarnego dzikuna spod mojego bloku.
Wieeeelkieeeego takiego że nie wiem.
Jako dowód wdzięczności :mrgreen:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw sty 31, 2013 15:32 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

LaMonture pisze:
Monika_Krk pisze:Dziewczyny nie poddawajmy się w pół drogi Sabat czas zacząć :mrgreen: :
Obrazek

A czarnego kota masz? 8)
Bo to obowiązek i znak rozpoznawczy prawdziwej czarownicy 8) Czarny kot daje moc 8)
Jeżeli nie posiadasz, to spokojnie, nie smuć się, zaraz Ci jakiegoś skołujemy 8)

Zawsze się mogę ufarbować tu i ówdzie :ryk: :ryk: :ryk:
sorry :ryk: :ryk: :ryk:

Monika_Krk

Post » Czw sty 31, 2013 15:34 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Przepraszam :oops: :mrgreen: ale nie mogłam się powstrzymać.
Już nie będę.

Mam prawie czarnego kota... mam szylkretkę :ok:

Monika_Krk

Post » Czw sty 31, 2013 15:39 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Nie-e.
Musi być czarny.
Ja też mam szylkretkę i to ciemną, Gryzię znaczy. Ale szylketka to szylkretka, a czarne trzy koty to czarne trzy koty, nie odwracaj kotów ogonami, dobrze?

magaaaa

Post » Czw sty 31, 2013 15:42 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Oto prawie czarny kot : Yoko -

Obrazek

a tu prawie czarny kot ( bo szary ) Borys :

Obrazek

ale doczytałam w tej chwili o co chodzi z tym "czarnym kotem" - :oops:
Do domu już nie wezmę następnego - ale posiadać mogę.
Gdyby mi siostry znalazły czarnego kota. Chętnie. :ok:

Monika_Krk

Post » Czw sty 31, 2013 15:45 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Posiadać :mrgreen: nie znaczy mieć w domu magaaa
:ok:

Mogem mieć kawałek czarnego kota u kogoś. Kawalątek. :mrgreen:

Monika_Krk

Post » Czw sty 31, 2013 15:47 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Yoko pięknie się prezentuje na tym tle, na tym kolorze...

A wyników Michaśki nie ma i nie ma...
Się boję, chciałabym już wiedzieć...

magaaaa

Post » Czw sty 31, 2013 15:53 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

magaaaa pisze:Nie-e. Moaim zdaniem proawdziwa czarownica ma dwa czarne koty.
Także Monice dwa czarne, a jak się sprawi z PA Bazyla to osobiście Jej złapię pięknego czarnego dzikuna spod mojego bloku.
Wieeeelkieeeego takiego że nie wiem
.

Hm, dwa? Do tej pory słyszałam zawsze o jednym... a może to chodzi o predyspozycje samego kota?
Wiesz, ja mam jednego, a komplementy dotyczące "czarującego" charakteru :twisted: otrzymuję regularnie :twisted:
Chyba, że po prostu mój kot ma mocy za dwóch w związku z wielkością i wagą, w końcu jest wieeeelkiiiii. Największy nierasowy czarny, jakiego w życiu widziałam - mój wet nazwał go słoniem :mrgreen:

Także Monika, ten kot z podkreślonego powinien wystarczyć. Jak będzie miał za mało mocy, to wtedy się pomyśli o drugim. Korzystaj, póki jest, tak dobre okazje rzadko się trafiają 8)

LaMonture

Post » Czw sty 31, 2013 15:56 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Monika_Krk pisze:Zawsze się mogę ufarbować tu i ówdzie :ryk: :ryk: :ryk:

8O
A to ma jakiś związek?
Gdzie i na jaki kolor trzeba się pofarbować? 8) Może jakąś fryzurkę se strzelić? 8)

LaMonture

Post » Czw sty 31, 2013 16:01 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

LaMonture pisze:
magaaaa pisze:Nie-e. Moaim zdaniem proawdziwa czarownica ma dwa czarne koty.
Wieeeelkieeeego takiego że nie wiem
.

Hm, dwa? Do tej pory słyszałam zawsze o jednym... a może to chodzi o predyspozycje samego kota?
Wiesz, ja mam jednego, a komplementy dotyczące "czarującego" charakteru :twisted: otrzymuję regularnie :twisted:
Chyba, że po prostu mój kot ma mocy za dwóch w związku z wielkością i wagą, w końcu jest wieeeelkiiiii. Największy nierasowy czarny, jakiego w życiu widziałam - mój wet nazwał go słoniem :mrgreen:

Także Monika, ten kot z podkreślonego powinien wystarczyć. Jak będzie miał za mało mocy, to wtedy się pomyśli o drugim. Korzystaj, póki jest, tak dobre okazje rzadko się trafiają 8)

No, jakby co to mogę Ci jeszcze złowić biało - burego. Jest jeszcze większy, ale parchaty.

magaaaa

Post » Czw sty 31, 2013 17:02 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Myślisz, że parchaty ma większą moc???

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw sty 31, 2013 17:06 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

a żeby było śmieszniej to ja widziałam gdzies tu wątek czarownic, one chyba naprawdę sie składają po 5zł co miesiąc na jakiegoś kota.

Miałam kiedyś czarnego kota. Też był wielki... I pewny siebie, żadnego psa się nie bał, niejednemu dał po nosie... A na smyczy chodził dumnie jak wystawowy pudel...

I dzięki Moniko za przypomnienie, dawno już nie posyłałam nic persiakom.

magaaa jak założysz osobny wątek to koniecznie daj znać. Wogóle to może uda Ci się zrobić jakieś nowe zdjecia gwiazdy Michaśki? Bo od tej pory:
Obrazek
napewno już się zmieniła...

I też jestem ciekawa niebieskich kociaków, to te z budy?
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego.
Deborah A. Edwards

Bedetka

Od: Pt wrz 21, 2012 6:51

[poprzednia][następna]