Tak prezentowało się stado p.Ewy wiosną/latem (fota zrobiona przez przypadkowego przechodnia)

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
issey32 pisze:Naprawili mi netaAle się cieszę...
Randa pisze:A tu już pozdrowienia od kotów z DT pod Białymstokiem, mają się dobrze,zadbane, ładnie zachowują,Siwek podleczony,zdjęcia takie szybkie, ale mamy obiecane ładniejsze.Potrzebne wsparcie DT puszkami i żwirkiem!
MIR-BEST pisze:Randa pisze:A tu już pozdrowienia od kotów z DT pod Białymstokiem, mają się dobrze,zadbane, ładnie zachowują,Siwek podleczony,zdjęcia takie szybkie, ale mamy obiecane ładniejsze.Potrzebne wsparcie DT puszkami i żwirkiem!
Mam do przekazania kilka woreczków żwirku, podrzucić gdzieś czy sami odbierzecie ?
Randa pisze:MIR-BEST pisze:Randa pisze:A tu już pozdrowienia od kotów z DT pod Białymstokiem, mają się dobrze,zadbane, ładnie zachowują,Siwek podleczony,zdjęcia takie szybkie, ale mamy obiecane ładniejsze.Potrzebne wsparcie DT puszkami i żwirkiem!
Mam do przekazania kilka woreczków żwirku, podrzucić gdzieś czy sami odbierzecie ?
Ale superdziękujemy!!! może do lecznicy Boliłapka z napisem ,,p. Kasia - kotkowo"
Randa pisze:A i miałam dziś problem z DT u Evelin, dzwonię i mówię, że może wyślę zdjęcia Kryśki do potencjalnego DS, a Evelin na to...że kota nie oddaja jej mówię , że Kryśka jest u niej tylko na DT i nie jest jej własnością, a ona jak beton
![]()
![]()
Po dłuższej rozmowie zdjęcia Kryśka jednak mogę przesłać, ale bez przekonania.
Randa pisze:Tak szybciutko się pochwalę, że mam u siebie ChytrusięPobędzie u mnie do czasu wyjazdu do DT do Iwony.
Ja nie widziałam, ale Kassja mówiła, że w lecznicy boliłapka Bardzo Dobry Ktoś (czyt. MIR-BEST)zostawił dzisiaj kotom na DT dużo darów
Randa pisze:Tak szybciutko się pochwalę, że mam u siebie ChytrusięPobędzie u mnie do czasu wyjazdu do DT do Iwony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Marmotka i 105 gości