Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro sty 30, 2013 17:26 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Ania mje osłabiasz...Bazyl idzie do Krakowa.Baltazar- do Łodzi.
Wasia być może do Częstochowy
Jeden z niebiskich kociakow być może (BYĆ MOŻE?) do Katowic.
Angelina do Wrocławia, po PA ,jeśli będzie dobrze.

Szukają Daria (dziwne...), Tomaszek, Lukrecja.Na dziś-oni.

Kotkins przemyslnie dał Ci (łaskawie) wziąść Korneliusza- wszak to o nim marzylaś całe życie,prawda? :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro sty 30, 2013 18:49 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

kotkins pisze:Kotkins przemyslnie dał Ci (łaskawie) wziąść Korneliusza- wszak to o nim marzylaś całe życie,prawda? :mrgreen:

Taaaak???????? 8O

Dżizas - co jeszcze za niebieskie kociaki?

A dlaczego Pier nie szuka? Może jednak znajdą się osoby, które chciałyby go wziąć z możliwością nawrotu raka, leczyć itd. Kot piękny i "taki biedny" to chodliwy towar.
A Leosia? A Bielnik? Ja rozumiem, że może niekoniecznie już muszą iść od zaraz, ale rozglądać się nie zaszkodzi.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Śro sty 30, 2013 22:59 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Michasia leje regularnie do miski w łazience!
Złoto nie kotek!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro sty 30, 2013 23:06 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

magaaaa pisze:Michasia leje regularnie do miski w łazience!
Złoto nie kotek!

Głupie siki, a ile szczęścia! :mrgreen:

LaMonture

Od: Sob paź 08, 2011 19:37

Post » Śro sty 30, 2013 23:18 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

No bo wiesz - jak lała w pokoju albo w przedpokoju to na wejściu tak jechało, że makabra.
Wczoraj odchylałam meble i myłam spody, bo nie szło wytrzymać.
Nauczy się
No bo skąd te biedaki mają wiedzieć co to jest kuweta czy choćby micha?
Wszystkie zdaje się mają ten problem.
No, Felicja trochę bardziej, ale też może się nauczy, biedaczka.

magaaaa

Post » Śro sty 30, 2013 23:26 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Was na chwile nie mozna zostawic. Widziałam Neapol i zyje tak zupelnie btw:-)

A tak poza tym........
a. Ania sprawdzilabys z ciekawosci co to za ustawa 1997 roku? Bo az mnie kusi pokorespondowac 8) . obsmialam sie jak norka..........wez zrozum ludzi. Najpierw ci wrzucaja telefon + imie i nazwisko co byś zadzwonila, bo oni laskawie chca kota do kawalerki na wies............a potem strasza rygorem prawnym jak zadzwonisz. A ja jestem taka jakos kurcze malo strachliwa:-)

b. przede wszystkim to ja bym oddala Rudolfa ( tym bardziej, ze jest chetny dom na rudego kota ponoc ). Tymczas dla Romka moze by byl...........

c. duzo roznych spraw, ale musze chyba isc spac.........jutro Tivoli i jakies Ville Hadriana sobie moj TZ wymyslil.........

d. Kasia zla kobieta...........ludziom kota nie oddała? A buuuuuuuu no naprawde!
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro sty 30, 2013 23:33 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Tej Pani zapewne chodzi o ustawe o ochronie danych osobowych z 1997r. Kazdy kto dopisuje formulke do swojegocv sila rzeczy moze ja zapamietac i ten rok wlasnie ;)

Przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z telefonu.

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Śro sty 30, 2013 23:37 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

magaaaa pisze:No bo wiesz - jak lała w pokoju albo w przedpokoju to na wejściu tak jechało, że makabra.
Wczoraj odchylałam meble i myłam spody, bo nie szło wytrzymać.

Ojej, rzeczywiście :(
Myślałam bardziej w kierunku kociarze wariaci cieszą się z sików, a tu był realny problem.
Oby załapała już na dobre i bez wpadek :ok:

Neigh pisze:Was na chwile nie mozna zostawic.

O, mamusia! :1luvu: 8)

LaMonture

Od: Sob paź 08, 2011 19:37

Post » Śro sty 30, 2013 23:38 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Ale co ma ochrona danych osobowych ( tez o tym pomyslalam ) do faktu dzwonienia pod numer telefonu, który sama podaje:-). I niby jak mialabym te dane ew. rozpowszechniac.....

mam pisac na murach? Konrad Ch......+ telefon ?:-)

Matko ludzie mnie nigdy nie przestana dziwić.........

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro sty 30, 2013 23:39 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Neigh pisze:Widziałam Neapol i zyje tak zupelnie btw:-)

Hehe, znasz genezę tego czarownego powiedzonka?
W podziemiach katedry byłas?
U Klarysek?
Słuchałaś szepczacego pomnika Nilu?
Jeśli jeszcze nie wyjechałaś z Neapolu, a nie widziałaś czegoś z tej listy - zostań.
Kurde, jak ja kocham Neapol... A jak strasznie dawno temu tam byłam...

Na piazza Carmine można kupić oryginalne buty najdroższych marek, za grosze.
Rozparowane, uprzedzam, ale jak pogrzebiesz to w końcu coś znajdziesz.
A w casercie najlepszą mozarellę di buffale (pakują tak, że spokojnie dowieziesz do Pl).

Się rozmarzyłam, kurde.

magaaaa

Post » Śro sty 30, 2013 23:45 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Moja Matka kochają Neapol nad zycie........ja jakoś ni diabla nie moge. Generalanie to ja jestem w Rzymie, do Neapolu skoczylam na pare godzin, bo moj TZ w Pompejach ( tak sie to po polsku odmienia?) nie był.........potem juz tylko Muzeum smy zaliczyli i nazad ....nooo Katedre z wierzchu po drodze z Muzeum na dworzec.

Nie lubie Neapolu - za duzy szum, klimat nieco praski.......jakos nie czuje....

Obrazek

Neigh

Post » Śro sty 30, 2013 23:56 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Neigh pisze:Ale co ma ochrona danych osobowych ( tez o tym pomyslalam ) do faktu dzwonienia pod numer telefonu, który sama podaje:-). I niby jak mialabym te dane ew. rozpowszechniac.....

mam pisac na murach? Konrad Ch......+ telefon ?:-)

Matko ludzie mnie nigdy nie przestana dziwić.........

Mi sie wlasnie wydaje, ze Pani pomyslala, ze rzucicie teraz tym numerem na prawo i lewo, naslecie na nich ludzi z forum i w ogole bedzie dym ;) nie wiedziala z czym wyskoczyc to napisala o tej ustawie.

Mnie takze ludzie nie przestana zadziwiac. Trzeba jakos z tym zyc ;)

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Czw sty 31, 2013 0:00 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Przetwarzanie danych osob. to nie tylko rozdawanie, ale też zapisywanie. Dziewczęciu coś dzwoniło, tylko nie do końca.

Widać, że dziewczę średniej inteligencji, ja bym Cię stalkingiem straszyła. :mrgreen: I modne to tego.
Jeśli napiszesz na murze Konrad to ch...j i nr telefonu, to możesz, bo to dane osobowe jeszcze nie są :-)

Ciesz cię, że nie widziałaś Neapolu podczas wielkiego strajku śmieciarzy kilka lat temu, bo dopiero byś umarła i nawet oglądać byś nie musiała. Pompeje - w Pompejach, bardzo dobrze :wink:

PS. A ja coś wiem, a ja coś wiem... Ale nie powiem, póki Kotkins nie pozwoli lub sam nie napisze.
W każdym razie powiedzenie "nie na tego złego..." czasem się sprawdza. :D
Ostatnio edytowano Czw sty 31, 2013 0:17 przez koteczekanusi, łącznie edytowano 1 raz

koteczekanusi

Post » Czw sty 31, 2013 0:04 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

PS. 2 - I co to za niebieskie kociaki? Te do Katowic?

koteczekanusi

Post » Czw sty 31, 2013 10:33 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Michaśka przy porannych zabiegach jakoś mniej nerwowo...
Nawet pomruczała przy czesaniu.
Potem się nażarła i... zwiała pod łóżko.

Ale jakieś tam pierwsze oznaki socjalizacji są: przyszła dziś do kuchni na karmienie...
EDIT: zastanawiam się nad założeniem Michaśce osobnego wątku.
W sumie to ma już dom, więc ten wątek może spokojnie opuścić...
Ostatnio edytowano Czw sty 31, 2013 14:42 przez magaaaa, łącznie edytowano 1 raz

magaaaa

[poprzednia][następna]