PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon sty 28, 2013 22:20 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Słodziak :1luvu: . W sumie chyba powinnaś poprosić o przeniesienie na koty, skoro nie szuka domu.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sty 28, 2013 22:22 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

pewnie tak, a kogo i jak poprosić ?
jo.anna

Post » Wto sty 29, 2013 21:39 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Napisać musimy do jakiegoś MODA 8O cokolwiek to znaczy- Diabeł ubiera się u Prady czy coś.
Modów mamy szukać na głównej stronie forum 8O Admini i Mody to chyba jedno ? 8O
W każdym razie oni przenoszą wszystko.
Lub wersja "Zosia - samosia" - zakładasz nowy wątek w odpowiednim dziale a tu zostawiamy link, odnośnik do nowego działu i tytułu.

:ok:

PS Przywlekłam link do Moderatorów :
memberlist.php?mode=group&g=26462
wybrać sympatyczny nick, przeżegnać się :mrgreen: napisać prośbę i
czekać na teleportację wątku :ok:
Ostatnio edytowano Wto sty 29, 2013 21:42 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 1 raz
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto sty 29, 2013 21:41 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

już napisałam...na razie wisi do wysłania, zaraz do innego napiszę

Karmel wpadł w szał jak mu chciałam tabletkę podać w strzykawce, pogryzł moją mamę i wył aż się spociłam ze strachu :oops:
jo.anna

Post » Wto sty 29, 2013 21:46 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Kurde strzykawka mu się bardzo źle kojarzy, persy trzeba umieć trzymać bo to podstawa.
Pod pachy i luźny zwis z dala od ciała człowieka, a lekarz wtedy za kark i tabletkę wsuwa kleszczykiem...
Ogólnie sprawa nie łatwa. Wypracować na niego styl trzeba.
Kotkins by się przydał - doświadczenie ma.
U mnie jeden kot strzykawką bierze , kocicy nie ma szans póki co podać.
Trzymam kciuki.

Mamie saszetkę z antybiotykiem za 1,50 jutro do smarowania łapki kup w aptece u nas sprzedają, nazwy nie pamiętam
ale mówię że na ugryzienie przez kota i 1 saszetkę tylko proszę.
Ostatnio edytowano Wto sty 29, 2013 21:50 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 1 raz
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Wto sty 29, 2013 21:48 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

strzykawką szybciej chyba i bezpieczniej 8O ost jak mi się udało to szybko z boku włożyłam i wstrzyknęłam, ale dziś szału dostał, teraz to już na bank na moje kolana nie wejdzie

ps zęby ma mega ostre...
jo.anna

Post » Wto sty 29, 2013 21:52 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Obrazi się na pewno ale potem wejdzie, twardo musisz mu wykazać, że go kochasz ale histerii nie tolerujesz.
Raz strzykawka raz papu i ustali mu się, kto jest największym persem w domu Jo.anno :ok: no Ty przecież.

PS Persica mojej mamy ucieka teraz przede mną ale tylko PRZED obcinaniem pazurków, potem już nie :mrgreen:
a na początku się jej mieszało.
Wszystko się ułoży.

Monika_Krk

Post » Wto sty 29, 2013 21:57 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Oj to miałyście atrakcji :( ... No nic, trzeba go przekonać że co musi być zrobione będzie i brak histerii i dzikiej walki ułatwi życie obu stronom i przyspieszy procedurę.
Jakbyś miała Octenisept w sprayu to też jest dobry. Ale drogi, więc jak nie masz to lepsza ta saszetka.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Wto sty 29, 2013 22:00 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

nie wiem czy te tabsy mają tak intensywny zapach czy co, już w niczym nie przemycę

próbowałam teraz metody za kark, to zaczął kąsać jak wąż, serce mi wali jak nie wiem, dam mu chwilę odsapnąć i strzykawka

ludzie kochani
jo.anna

Post » Wto sty 29, 2013 22:05 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

musze nadrobioc zaległosci...Ania na spokojnie juz chyba jutro wpadne i poczytam :oops: dziękuję Ci ze jestes :1luvu:
agula76

Post » Wto sty 29, 2013 22:09 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

udało się w surowym mięsie mielonym, słyszałam jak rozgryzał tabletkę, ufffff

Aga Ty wiesz że ja Ciebie :1luvu:
jo.anna

Post » Wto sty 29, 2013 22:20 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Monia, Marzenka dzięki za rady :1luvu: :1luvu:
jo.anna

Post » Śro sty 30, 2013 11:12 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Karmelek wita się pięknie :kotek:

kupa rzadka, sierść zabrudzona :? i wyjadł mojej mamie maślane ciastka ...
jo.anna

Post » Śro sty 30, 2013 11:35 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Bo masło to dobra rzecz - większość kotków za nim przepada :ok:

Alienor

Post » Śro sty 30, 2013 12:44 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Mozna tez tabletke na kawalki pokruszyc i wklepac w surowe miesko,to co najbardziej lubi :idea: :)
Znudziło Ci się być królem w swoim domu?
Spraw sobie kota

mone4ka

Od: Wto cze 29, 2010 17:18

[poprzednia][następna]