My też pozdrawiamy, Ciebie i TŻ-ta. I zdrówka życzymy. Jakoś ta wizja leczenia infekcji z gorączką zwykłym ACC nie przemawia do mnie

A tu, jakby co, ja, Mos i Maggia, i TŻ Kociamy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze:to nawet nie jest połowa paczki,reszta pewnie na balkonie
agusialublin pisze:
Tż Kociamy fajnie wyszedłWygląda jak by mówił: A dla mnie papierosek się znajdzie
agusialublin pisze:
Tż Kociamy fajnie wyszedłWygląda jak by mówił: A dla mnie papierosek się znajdzie
Kociama pisze:agusialublin pisze:
Nie On mówił
WOW ale Laski te Kociary
skaskaNH pisze:agusialublin pisze:
Bo my własnie w tej mekce, czyli kąciku palacza urzędujemy
Fotek mam raptem z 5, ta jest najlepsza, bo można zgadywać, who is who
moś pisze:Kociama pisze:to nawet nie jest połowa paczki,reszta pewnie na balkonie
Oczywiście, ze na balkonie- to nasza mekka
Kociama pisze:moś pisze:Kociama pisze:to nawet nie jest połowa paczki,reszta pewnie na balkonie
No to jest imprezownia na wiejskim powietrzu![]()
cholinder jak na złość nie chce wejśc na imaga fota jak masz odpalona racę a tak ładnie wyszłaś na tle gór o i doopa wchodzi ale bokiem no
skaskaNH pisze:Bo my własnie w tej mekce, czyli kąciku palacza urzędujemy
Fotek mam raptem z 5, ta jest najlepsza, bo można zgadywać, who is who
moś pisze:Kociamko - zdrowiej no mi. Ja ostatnio mialam zapalenie oskrzeli i bez zastrzykow sie nie obyło. Taka epidemia z powiklaniami
agusialublin pisze:Kociama pisze:moś pisze:Kociama pisze:to nawet nie jest połowa paczki,reszta pewnie na balkonie
No to jest imprezownia na wiejskim powietrzu![]()
cholinder jak na złość nie chce wejśc na imaga fota jak masz odpalona racę a tak ładnie wyszłaś na tle gór o i doopa wchodzi ale bokiem no
To Wy racami odpalcie papierosy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], smoki1960 i 139 gości