Zadzwoniłam do P Danusi i pojedzie Kotom dać jeść,w wyjątkowych sytuacjach mozna na nia liczyć
Kurde nie moge maila wysłać z wp

ciągle mi wywala komunikat ze nie ma połączenia jakiegoś
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze:Myślałam że jakas slepota i mylę litery a tu sie okazuje że mam znowu 39gorączki![]()
Zadzwoniłam do P Danusi i pojedzie Kotom dać jeść,w wyjątkowych sytuacjach mozna na nia liczyć
Kurde nie moge maila wysłać z wp![]()
agusialublin pisze:Kociama pisze:Myślałam że jakas slepota i mylę litery a tu sie okazuje że mam znowu 39gorączki![]()
Iwoniu, a byłaś dzisiaj u lekarza?
Kociama pisze:agusialublin pisze:Kociama pisze:Myślałam że jakas slepota i mylę litery a tu sie okazuje że mam znowu 39gorączki![]()
Byłam ale szału ni ma
agusialublin pisze:Kociama pisze:agusialublin pisze:Kociama pisze:Myślałam że jakas slepota i mylę litery a tu sie okazuje że mam znowu 39gorączki![]()
Byłam ale szału ni ma
I co lekarka powiedziała, antybiotyki?
Kociama pisze:to nawet nie jest połowa paczki,reszta pewnie na balkonie
agusialublin pisze:Kociama pisze:to nawet nie jest połowa paczki,reszta pewnie na balkonie
Jak ja żałuję że Was wcześniej nie poznałam![]()
A teraz nie mogę doczekać się lataTo Was wszystkie poznam
skaskaNH pisze:O tak, mam nadzieje, ze Blondi tym razem nadciągnie![]()
Ehh, miło popatrzec, powspominać
I dobrze, że nas nie ma, bo zbombardowani po tej eskapadzie, podlani czeskim piwem, raczej nie bylibysmy zbyt "medialni"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 58 gości