Dudusiu, Haksiu, ja też trzymam łapki za Tymka. Fasolka
Duża przyszła z podwórka, bardzo jest mokro, bo śnieg leży, a trochę siąpi mżawka. Znowu strasznie mała frekwencja śniadaniowa, duża mówi, że już nie może. Fasolka
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Cześć Fasolko, Duża nas męczy, mówi, że mamy zbyt bogate życie wewnętrzne. I coś wstrętnego dodaje nam do jedzenia. To znaczy dziś już nie. Ale dodawała. Do śniadania. Klakier
Tymuś Wszystkiego Najlepszego Ci Życzymy ,ciepłe myśli przesyłamy Fasolko a u nas ciągle leci biały puch z nieba a Duża lata z jakąś wielką czerwoną łopatą Ściskamy Was mocno
Czytamy od dawna, ale postanowiliśmy się oficjalnie przywitać w nowym wątku. Fasolko, jesteś śliczna , tylko taka smutna . Nasza duża bardzo Cię lubi, bo ma słabość do czarnych koteczek. Jej "pierwokotna" Kitka była bardzo podobna do Ciebie. Niestety poszła sobie za jakiś most . Nie wiem co to znaczy, ale duża jest smutna jak o tym mówi. Tymek, życzę Ci powodzenia w nowym domku. Zobaczysz, będzie fajnie Twój imiennik Tymek, też po dramatycznych przejściach. To prawda. Tymuś wiele przeszedł. Nie ma oczka, kawałka ogonka i prawie połowy uszka, ale za to ma wielkie serduszko. On też był "dziki", ale teraz jest słodkim przytulakiem
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga
Bardzo Was Wszystkich koffam, doceniam, że do mnie przychodzicie nieśmiało witam Tymka i Ciocię magdalena99 Gupia duża dopiero przyszła, wiecie? Fasolka
My też Cię Kochamy Fasolciu nasza Duża nie poszła karmić tylko taka Ciocia poszła bo Duża nasza się rozchorowała a nas tez łapie jakiś dziwny mutant wirus Wiejskie