Tri z Konesera w DT/DS? a Maciuś się ogłasza

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 24, 2013 17:00 Re: Trikolorka z Konesera szuka domu. WAWA - wątek adopcyjny

piekna ! podrzucimy w góre :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw sty 24, 2013 17:03 Re: Trikolorka z Konesera szuka domu. WAWA - wątek adopcyjny

co z kotką ?

gabi4611

Od: Pon gru 03, 2012 15:17

Post » Czw sty 24, 2013 17:56 Re: Trikolorka z Konesera szuka domu. WAWA - wątek adopcyjny

gabi4611 pisze:
Monikaa pisze:jejejej!
Dopiero zauważyłam wątek. Kocica jest przepiękna!
Już zazdroszczę przyszłemu posiadaczowi :mrgreen:

moze mało jest ''reklamowana ''?

chętnie dodam banerek do swojego popisu, tylko proszę o link i instrukcje obsługi :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

Monikaa

Od: Sob lut 18, 2012 19:28

Post » Nie sty 27, 2013 22:38 Re: Trikolorka z Konesera szuka domu. WAWA - wątek adopcyjny

Zmykaj do góry piękna trzykolorowa kocico.
A nuż wypatrzy Cię dobre serce.
Będę Ci kibicować bo lubię takie piękności, a tu zima na całego.
Pewnie ciężko , chłodno , może głodno ? :cry:
Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon sty 28, 2013 14:57 Re: Trikolorka z Konesera szuka domu. WAWA - wątek adopcyjny

Dobre serce wypatrzyło. Nic nie pisałam żeby nie zapeszyć, a jednak nie pomogło. Przez dwa dni próbowałam ją złapać. Inne się łapały, ona nie. Już dzień wcześniej nie chciała do mnie podejść, jakby coś wyczuwała. A przecież nic jej wcześniej nie mówiłam :? Normalnie szósty zmysł. Nie wiem co o tym myśleć. Sprawa nadal aktualna, domek poczeka. Ale czy jest sens jeszcze próbować.? Może ona zwyczajnie woli wolność? A domek super się trafił, z dużą wiedzą, cierpliwością i miłością do zwierząt.
Jak myślicie, co robić?
Obrazek

Migota

Od: Sob mar 29, 2008 20:57

Post » Pon sty 28, 2013 21:51 Re: Trikolorka z Konesera szuka domu. WAWA - wątek adopcyjny

Spróbuj, nie poddawaj się w połowie drogi.
Ja bym spróbowała. Jeśli dom ok warto probować.
Tu na ulicy przysporzy stada, głodnych niechcianych kotów.
Próbuj. :ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Śro sty 30, 2013 18:52 Re: Trikolorka z Konesera szuka domu. WAWA - wątek adopcyjny

Monika_Krk pisze:Spróbuj, nie poddawaj się w połowie drogi.
Ja bym spróbowała. Jeśli dom ok warto probować.
Tu na ulicy przysporzy stada, głodnych niechcianych kotów.
Próbuj. :ok:

Dokładnie tak :ok: :ok: :ok:
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Pt lut 01, 2013 16:32 Re: Trikolorka z Konesera szuka domu. WAWA - wątek adopcyjny

I co u kici ?
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Pon lut 04, 2013 17:52 Re: Trikolorka z Konesera szuka domu. WAWA - wątek adopcyjny

i co się dzieje z kotką ? :roll:

gabi4611

Od: Pon gru 03, 2012 15:17

Post » Śro lut 13, 2013 18:09 Re: Trikolorka z Konesera szuka domu. WAWA - wątek adopcyjny

Złapali ?
Nie złapali?

Powiedzcie pliiiz. Nawet jak nie wyszło, nic to !
Będziem szukać dalej :ok:

Monika_Krk

Post » Śro lut 13, 2013 18:12 Re: Trikolorka z Konesera szuka domu. WAWA - wątek adopcyjny

Z tego co wiem kicia wciąż nie złapana. Były dwie próby, skubana omija klatkę, odchodzi, w ogóle nie jest zainteresowana.
A wiem, bo "dobra dusza" wypatrzyła kicię na naszym JoKotowym profilu i zdaje relację z łapania pod fotą kici co tydzień.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater

Zachęcam do śledzenia.
Domek faktycznie fajny, już zadeklarował, że jeśli kicia będzie się dłuuugo opierać (bo w sumie akcja trwa już niemal miesiąc...), to pewnie zdecyduje się na którąś z naszych trikolorek. Ale póki co zasadzą się na tą - i oby kicia zmądrzała i weszła do klatki :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lut 13, 2013 18:18 Re: Trikolorka z Konesera szuka domu. WAWA - wątek adopcyjny

Kurde ... szaman z rurką do plucia strzałkami usypiającymi by się przydał.
Nie dość, że ładna to jeszcze inteligentna kocica.
Trzymam :ok: :ok: :ok:

Monika_Krk

Post » Czw lut 14, 2013 6:50 Re: Trikolorka z Konesera szuka domu. WAWA - wątek adopcyjny

Mała właź do tej klatki , ale już !
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob lut 16, 2013 13:11 Re: Trikolorka z Konesera szuka domu. WAWA - wątek adopcyjny

Miałam przerwę w łapaniu bo mnie choroba powaliła i prawie trzy tygodnie z życia mi wyciekło. Mimo, że jeszcze nie jestem całkiem zdrowa, pójdę dziś spróbować złapać koteczkę. Trzymajcie kciuki. :ok: No i za mnie, żebym się znowu nie położyła. Jakaś cholera się do mnie przypięła i wciąż wraca. :(
Obrazek

Migota

Od: Sob mar 29, 2008 20:57

[poprzednia][następna]