PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 27, 2013 22:29 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

A gdyby jakiś pasztecik rozciapciać ciepłą woda do półpłynnej konsystencji? Dopajanie w takiej formie doradziła wetka. U nas działa.
Fajny kot z Karmelka :D

MonikaSt

Od: Pt kwi 30, 2010 13:46

Post » Nie sty 27, 2013 22:35 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

jutro kupię i spróbuję, póki co zalałam mu chrupki wodą, 3 razy mlasnął, potem czekał na " normalne "
jo.anna

Post » Nie sty 27, 2013 23:07 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Alienor pisze:Jak dla mnie to wygląda na próbę zahipnotyzowania TŻa - "Będziesz mnie wielbił ponad inne koty, głaskał i karmił najlepszymi kąskami, dostarczał mi zabawy oraz podziwiał aż do końca świata" :ryk:

pewnie coś w tym jest :ryk:

dlaczego on jest chory :(
jo.anna

Post » Nie sty 27, 2013 23:11 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Karmel ma szanse cudownie wyzdrowieć.
Ja to mówię.
A jak mówię to wiem.
Karmel też to wię.
Trzeba w to uwierzyć i dać mu szansę pokazania cudu uzdrowienia.

:ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon sty 28, 2013 0:00 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Karmelek napił się troszkę wody :ryk: zaczyna nawiązywać więź z lakusiem, który kocha wszystkie koty, pozwolił mu nawet skubnąć chrupkę ze swojej miski, a wcześniej lekko poganiał za lakusiem :1luvu:
jo.anna

Post » Pon sty 28, 2013 9:13 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Karmel ma szanse cudownie wyzdrowieć.
Ja to mówię.
A jak mówię to wiem.
Karmel też to wię.
Trzeba w to uwierzyć i dać mu szansę pokazania cudu uzdrowienia.

i ja tez w to wierze.bedzie dobrze, a nawet bardzo dobrze.kciukasy za was :ok:
Znudziło Ci się być królem w swoim domu?
Spraw sobie kota

mone4ka

Od: Wto cze 29, 2010 17:18

Post » Pon sty 28, 2013 11:40 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Karmelek jeszcze wczoraj wypił sporo wody, dziś rano jak tż wychodził do pracy to też sporo wypił, potem mama mi doniosła, że pił :ryk: a teraz siedzi ładnie ze mną w pokoju i się myje :1luvu:
jo.anna

Post » Pon sty 28, 2013 14:16 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Oby ładnie pił i jadł i miał się jak najlepiej jak najdłużej :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sty 28, 2013 14:26 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Wodoholik się z niego zrobił :ok:
W tym wypadku to akurat super nałóg, niech pije nam na zdrowie... i sto lat Karmelku.
:mrgreen:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon sty 28, 2013 14:51 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Karmmelek dziękuje za ciepłe słowa :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jo.anna

Post » Pon sty 28, 2013 19:12 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Ciepłe słowa, ciepłe myśli i kciukasy lecą do don Karmello od rana do wieczora i od wieczora do rana :1luvu: . Kiedy macie ewentualnie znów weta lub badania kontrolne?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sty 28, 2013 20:13 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

byłam z nim na kroplówce, leki na nadciśnienie zmieniliśmy, bo po tamtych był osowiały. W czwartek kolejne badania krwi.

W lecznicy wisi ogłoszenie " oddam 3 kotki 3-6 tyg, słabo ??
jo.anna

Post » Pon sty 28, 2013 22:04 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

usteczka wprost do całowania

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
jo.anna

Post » Pon sty 28, 2013 22:06 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

relaks przy piłce pachnącą walerianą :1luvu:

Obrazek

jo.anna

Post » Pon sty 28, 2013 22:15 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Obrazek

i jeszcze jedno
jo.anna

[poprzednia][następna]