viewtopic.php?f=1&t=110126, czyli będących pod opieką cypiska.
Potrzeby są oczywiście duże i nieustające: dług u weta, utrzymanie kotów w dt, jedzenie dla tych bezdomnych. Właśnie ten pełny brzuszek jest czynnikiem decydującym o przetrwaniu kiedy są takie mrozy jak teraz.
Gdyby nie determinacja cypiska koty nie przeżyłyby zimy. Jeździ do nich w każdą pogodę, przedziera się przez zaspy, żeby zapełnić miseczki, nawet gdy sama jest chora. Czekając w kolejce do lekarza rozgrzewa w dłoniach saszetki i zamiast spieszyć się do ciepłego łóżka jedzie do kotów bo wie, że one czekają.
Ale samemu jest ciężko, dlatego prosimy o pomoc i zapraszamy do zakupów.
Bazarek potrwa do niedzieli 3 lutego do godziny 14.00
Koszty wysyłki pokrywa kupujący zgodnie z cennikiem Poczty Polskiej.
Podane ceny są cenami wywoławczymi.
Miniaturki powiększają się po kliknięciu.
Wszystkie rzeczy są nowe i nieużywane, tylko książki raz przeczytane, ale w bardzo dobrym stanie. Biustonosze zamówiłam przez internet i rozmiarowo trafiłam jak kulą w płot, termin reklamacji też przespałam więc ostały mi się i czekały chyba na ten bazarek.
1.Zestaw z logo Euro 2012 talerzyk, miseczka /doskonała na płatki śniadaniowe/ i kubek , cena 20 zł

2.Przepiśnik, na przepisy kulinarne, może służyć jako stojak na nuty

licytują:
terenia 1 - 15 zł
ewagrz - 20 zł - sprzedane
3.Biustonosz Triumph Compliment W rozm.90E, cena 30 zł

4.Biustonosz Triumph Feminine Shaper W rozm.90F, cena 30 zł

http://www.adampolbielizna.pl/biustonos ... -p-57.html zamieściłam link do strony, na której można zobaczyć biustonosz na modelce, bo jednak tak się najlepiej prezentuje
5.Biustonosz Triumph Light Desire W rozm.90E, cena 30 zł

http://www.adampolbielizna.pl/biustonos ... -p-63.html - link do strony j.w.
6.Woreczek na bieliznę damską z fikuśnym haftem, cena 20 zł

7.Komplet dwóch woreczków na bieliznę, cena 20 zł

8.Książki dla kandydatek na perfekcyjne panie domu, każda w cenie 10 zł

sprzedane za 2x10 zł Astaroth86
9.Przejmująca książka Anne Applebaum, świetnie napisana, cena 30 zł

Rozliczenie:
Obie wpłaty w kwocie 30 zł /łącznie z kosztami wysyłki/ czyli razem 60 zł przekazano na konto cypiska
Astaroth86 i ewagrz wielkie dzięki