Koty issey32

Głosowały

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asia_Siunia pisze:
pS> Czy jest róznica pomiędzy L4 na mnie a opieką na dziecko? Bo nie wiem co z dwojga wziąść![]()
Asia_Siunia pisze:Witam kochane grono...jezdem chora, chorusieńka na gile, kichanie i temp. 38'...bardzo ale to bardzo cieszę się z wizji...L4 bo urlopu nie udało mi się mieć od zeszłej wiosny
. Na dodatek dziecko mi się też chornęło...w weekend zaliczyłam imprezę rodzinną, gdzie moja córka po przejechaniu 65 km od domu, wciągnięciu rosołu zdychała 4 godziny "na dreszcze", po czym popisowo wywaliła hafta swojego życia, niestety celując nader celnie we własne dłuugie włosy i rajstopy! O zgrozo te rajstopy nieszczęsne to było jej jedyne odzienie na nogi (ubrana elegancko w spódniczkę, kozaczki i białe rajtuzki). Włosy wypraliśmy,wysuszyliśmy suszarką, bluzka dostała postrzałem więc też waliła na odległość i trzeba było ją zdjąć. Dobrze, że w czeluściach szafy znalazły się za małe getry, skarpety i bluza kuzynki, które jakoś wyglądały na 6-latce, w którą po pawiu wstąpiło nowe życie
. Nie wspomnę o łóżku, pluszaku, dywanie i stojącej lampie i meblach, które dostały rykoszetem ...
. Po tym jak paw poprawił jej status życiowy i tchnął nowe siły myślałam, że coś wtedy stanęło jej na żołądku. W dniu dzisiejszym z rana jednak wylazło 38,6 i ogólna zbękłość więc obie wegetujemy, marudzimy, siorbiemy gilami bo nosy już się obtarły.
Zaraz zabiorę się za wsteczny przegląd coście kochani naskrobali.
pS> Czy jest róznica pomiędzy L4 na mnie a opieką na dziecko? Bo nie wiem co z dwojga wziąść![]()
PS1. Dzyśka...śliczne są, takie malusie na razie....![]()
kotka doroty pisze:Jest różnica !!!!!!Jak weżmiesz L4na siebie to zapłacą Tobie 80% a jak weżmiesz opiekę na dziecko to bedziesz miala 100% platne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 82 gości