GUCIO-JEDNO OCZKO URATOWANE ...W DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 27, 2013 21:49 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

Ania ....podobnie było z Guciem...widziała jakie sa oczy ...i nie leczyła ..nic nie zrobiła ...odrobaczyła. tylko ..a na koncu dała kota Karolinie jak Gucio juz był w zaawansowanym stanie choroby:(..i nic ja nie interesuje w sensie pomocy ..czegokolwiek

wiec mam ja np 2 wyjscia....olac sprawe ..radz sobie babo sama ...ale wiem ze to bedzie najgorsze dla kota

ewentualnie - spowodowac zeby kota leczyc i znalezc mu Ds na który zasługuje po tych przejsciach

do bluzgania dołaczamy sie z Iwona ..juz troche pobluzgałysmy przez tele
agula76

Post » Nie sty 27, 2013 21:55 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

jego trzeba leczyć, bo inaczej łapanka doprowadzi tylko do przedłużania się tego co nieuniknione w tym wypadku czyli cierpienia a potem kto wie czego jeszcze, z ds od razu pewnie ciężko będzie....
jo.anna

Post » Nie sty 27, 2013 21:56 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

jo.anna pisze:
Słupek pisze:Jakieś same mało eleganckie i zdecydowanie wulgarne określenia mnie na myśl przychodzą o tej swatowej. :evil:

Słupek, a wiesz, że mam podobnie ? :x

Mam taką samą swatową......a może i gorszą :evil:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Nie sty 27, 2013 22:00 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

czekam na zdjecia...zakładam dziewczynce watek ...jutro zabieram ja do weta na cito zeby wdrozyc leczenie a srode najprawdopodobniej juz specjalista od oczek w Krakowie ...koteczka chyba bedzie u mnie do srody ...tak bym chciała...będe spokojniejsza to raz ...a dwa jej ciagle nie ma ...czsowo jej nic nie pasuje...a ja tez pracuje wiec tak było by najlepiej ...jeszcze nie wiadomo co z tym wylanym oczkiem i co weci zdecyduja ...oczy tzreba zakrapiac kilka razy dziennie ..nie wiem jak ona to bedzie robic jak ona calymi dniami pracuje:(

jaga 1666- te Twoje 50 zl co były na plusie na Gutka ...moge przeznaczyc na dziewczynkę?
Ostatnio edytowano Nie sty 27, 2013 22:02 przez agula76, łącznie edytowano 1 raz
agula76

Post » Nie sty 27, 2013 22:02 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

A gdyby udało się "odbić" kota to może warto byłoby już nie oddawać. Może musiałby zostać w szpitaliku na przykład.
Do środy mało czasu a drugi raz może nie wyjść.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie sty 27, 2013 22:05 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

Siostra Gucia - nazwaliśmy ją Tosia. Takie ma oczka 8O 8O 8O. Proszę kliknąć na zdjęcie, będzie lepiej widać.

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Nie sty 27, 2013 22:08 przez iwoo1, łącznie edytowano 1 raz

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Nie sty 27, 2013 22:05 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

też jestem za tym, żeby tej Pani kociaka nie oddawać, ona może serce ma i dobre, ale trochę ciemnogrodem zalatuje :roll:
jo.anna

Post » Nie sty 27, 2013 22:06 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

iwoo1 pisze:Siostra Gucia - nazwaliśmy ją Tosia. Takie ma oczka 8O 8O 8O

Piękne imię :D

:1luvu:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Nie sty 27, 2013 22:07 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

iwoo1 pisze:Siostra Gucia - nazwaliśmy ją Tosia. Takie ma oczka 8O 8O 8O

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Tosieńko nie lękaj się, teraz będzie już :1luvu: tylko lepiej
jo.anna

Post » Nie sty 27, 2013 22:08 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

dla mnie te zdjęcia nic nie mówią :oops: :oops: :oops: :oops: odn stanu oczek
jo.anna

Post » Nie sty 27, 2013 22:12 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

to jedno jest całkowicie rozlane...ale rope tez widac

a to drugie w o wiele lepszym stanie niz u Gutka ...ma szanse widziec na to jedno ...widac zrenice...

kurcze a moze by tak od razu jutro do Krakowa ???niepokoi mnie to rozlane oko

radzcie dziewczyny bo ja juz sama nie wiem co robic
agula76

Post » Nie sty 27, 2013 22:12 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

Po kliknięciu na zdjęcie, powiększa się i wyraźnie widać, że prawego oczka nie ma a lewe zarasta.

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Nie sty 27, 2013 22:14 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

agula76 pisze:to jedno jest całkowicie rozlane...ale rope tez widac

a to drugie w o wiele lepszym stanie niz u Gutka ...ma szanse widziec na to jedno ...widac zrenice...

Aga, jak jest taka możliwość do moim zdaniem lepiej od razu do krakowa
jo.anna

Post » Nie sty 27, 2013 22:15 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

iwoo1 pisze:Po kliknięciu na zdjęcie, powiększa się i wyraźnie widać, że prawego oczka nie ma a lewe zarasta.

zarasta ale widac bardzo ładnie żrenice ..nie jest pokryta spojówka

nie ma prawego ale brzydko wyglada ...:( ...
agula76

Post » Nie sty 27, 2013 22:16 Re: KOLEJNY BEZDOMNIAK Z DZIAŁEK-BEZ OCZKA DRUGIE ŹLE STR47

jo.anna pisze:
agula76 pisze:to jedno jest całkowicie rozlane...ale rope tez widac

Aga, jak jest taka możliwość do moim zdaniem lepiej od razu do krakowa

Moim zdaniem też. Nie jestem specjalistą ale wydaje mi się, że czas tu jest na wagę złota.
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

[poprzednia][następna]