Vipkowo....smile forever ! :-)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 27, 2013 9:01 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....

kamari pisze:Trzymajcie się ciepło, u nas dzisiaj -17 :twisted: :twisted: :twisted:

matk kochana.... gdzie??? 8O 8O 8O
u mnie tylko -9 i do tego piekne słonko świeci...
rosołek się gotuje więc kto wie czy nie pójde na jakis krótki spacer z dziewczynami...

ooo a w tvn mówią ze poniżej 20 było miejscami 8O
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie sty 27, 2013 9:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....

Gocha nie bój nic - jak byliśmy na obozie w 8ej klasie chyba to tam do mycia był namiot, a że nie zamykany to durne chłopaki właziły i się umyć nie szło, więc przez 2 tyg, raz umyłam włosy, koleżanka mi kubkiem nad miska polewała głowę, myło się zęby przy korytach (takie korytka metalowe z kranem) i buzie, nogi w misce, no i w morzu odmoczyło - ale jak wróciłam po 2tyg do domu nie waliłam jak kloszard ani jak menel jakiś, więc taki smrodek oni dłużej hodować muszą niż 2tyg. Woda w wannie lekko szara była tylko :P

zapomniałam ci napisać, że na drugi dzień doszła paczka
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie sty 27, 2013 11:24 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....

Aaaaachchchch, zakochałam się na zabój!
Co za spojrzenie, co za sylwetka, jaka mina, jaki luz! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Narodzie kochany!
I co teraz? :(
I oczywiście jak zwykle wszystko przez Izę, no :evil: .

Farcia, witam znowu :D .
Ano umkneło Ci, bo czasem nasz wąteczek ginie, nic się nie dzieje, ale dla mnie to dobrze, bo ostatnio działo się aż za dużo :evil: .

Karolcia, no nie mówiłam, że dojdzie?
Super, bardzo się cieszę :ok: .

Poza tym witam niedzielnie wszystkie cioteczki, na moment tylko, bo postanowiłam się zmierzyć z prawdziwym obiadem :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie sty 27, 2013 11:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....

Gosia kup sobie w jakimś markecie jak będziesz miała okazje chusteczki dla niemowląt - zawsze się trochę odświeżysz nimi. żeby taki wynalazek był parę lat temu jak jechałam na obóz :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Nie sty 27, 2013 11:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....

Karolek(ona) pisze:Gosia kup sobie w jakimś markecie jak będziesz miała okazje chusteczki dla niemowląt - zawsze się trochę odświeżysz nimi. żeby taki wynalazek był parę lat temu jak jechałam na obóz :D

Dopiero jutro wyściubiam nos z domu...ale ma byc coś na plusie, to może i woda odmarznie :ok: .
Chociaż teraz jest tak siarczysty mróz, że w te plusy jutrzejsze trochę zwątpiłam :? .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie sty 27, 2013 11:44 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....

U nas już tylko -12 :P

Małgoś, co to za wspaniały obiad szykujesz?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie sty 27, 2013 11:47 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....

kamari pisze:U nas już tylko -12 :P

Małgoś, co to za wspaniały obiad szykujesz?

Marysia, nie to, że wspaniały, ale wogóle obiad, taki prawdziwy, gotowany :ok: .
Nawet zamierzam sobie ziemniaki ugotować, a co! :mrgreen:

vip

Post » Nie sty 27, 2013 11:50 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....

a u mnie się zrobiło -2........ i sypie śniegiem :evil: co prawda taki delikatny, kilka płatków na krzyż ale mam dzikie wrażenie że z czasem będzie więcej....

Gosia a co na obiad robisz?
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie sty 27, 2013 11:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....

Prawdziwy gotowany obiad zawsze jest wspaniały :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie sty 27, 2013 12:00 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....

A robię sobie zupke pomidorową z makaronem, bo z ryżem nie lubię, a na drugie ziemniaki, kuraczek i ogóreczek kiszony.
Obiedek może nieskomplikowany, ale już nie pamietam, kiedy się tak wysiliłam :oops: .
No bądźmy szczerzy, dla mnie samej to mi się nie chce :mrgreen: .

vip

Post » Nie sty 27, 2013 12:05 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....

Aż mi ślinka pociekła :P Szkoda, ze mieszkasz daleko, już bym leciała się załapać :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie sty 27, 2013 12:08 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....

A dobrą pomidorówkę robię, naprawdę :D .
I grochówa mi wychodzi świetna.
Ale moja popisowa zupka to barszczyk czerwony, bez fałszywej skromności powiem, że jest genialny :mrgreen: .

vip

Post » Nie sty 27, 2013 12:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....

No to idę.
Obiadek spożyję.
Oraz wywołam z czeluści głębokich zdrowy rozsądek, bo trzeba pogadać :? .

Spokojnej niedzieli, kochane, i do wieczora :1luvu: .

vip

Post » Nie sty 27, 2013 12:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....

ja kupiłam porcje ze skrzydłami i szyje z kaczki i machnęłam rosołka, potem na tym będzie pomidorowa albo buraczkowa :D - dziś nawet wykupiłam wszystkie szyjki szt. 3 i zamroziłam - 2zł mi za te 3 wyszło, a na drugie miałam 2 fileciki rybki i tyty a sobie kupiłam porcje surówki na wagę bo mały to nie jada takich rzeczy. A teraz będziemy się zaraz ewakuować do mojej mamy.

Karolek(ona)

Post » Nie sty 27, 2013 14:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 9.....

Też miałam dzisiaj kurczaczka! Z ziemniaczkami, i wystarczy. :mrgreen: :lol:
Pomidorową uwielbiam, to wpadnę!
Miłego! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]