Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob sty 26, 2013 12:28 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Jesteśmy po pierwszym myciu (wodą, płatkiem kosmetycznym).
Od razu widać poprawę.
Dzięki!!!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob sty 26, 2013 16:01 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Moja koleżanka myje delikatnie solą fizjologiczną, ale ma kota z zatkanymi kanalikami łzowymi i wypływ dość spory.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob sty 26, 2013 19:09 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Zajmuje mi to około trzech tygodni, przy założeniu,że nie ma starego herpesa.Może zrób jej zdjęcie pysia i pokaż, powiem Ci czy samo mycie wystarczy.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob sty 26, 2013 19:23 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

magaaaa pisze:Jesteśmy po pierwszym myciu (wodą, płatkiem kosmetycznym).
Od razu widać poprawę.
Dzięki!!!

magaaaa kup optex - nim można zakrapiać również
powinien poprawić stan oczu
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Sob sty 26, 2013 22:18 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

heej. mam zdjecia tych co sa w lecznicy wciaz (nie wiem kto jest kto - moze mi ktos objasnic?)

KOT A Obrazek

KOT B Obrazek

ale potrzebuje jeszcze zdjec kotow w DT ktore szukaja DS

Możecie mi podesłać? public[at]kociswiat.org.pl z opisem kto zacz..

slifkowa

Od: Śro kwi 16, 2008 15:24

Post » Sob sty 26, 2013 22:22 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Na dole jest Felicja. Na górze obstawiam Baltazara

Do chętnej Zosik miałabym tylko jedno pytanie - skoro syn ma alergię na pieski, to jakim cudem nie ma na kotki 8O .

I niestety nie mozemy przesłać aktualizacji.......bo same byśmy chciały wiedziec jak to sie skończy.....
Mozliwe, ze do wziecia pozostanie tylko Leosia ( jak wszystko tfu tfu do dobrze pojdzie) a mozliwe, ze wszystkie. Czekamy na podsumowanie wizyt PA. No i jak na razie nie udało sie doprosic o wizyte w Krakowie....

Balbina ma sie dobrze, bedzie do adopcji po sterylce, ale najpierw musi odkarmic dzieci. Zakladam, ze ona bedzie do adopcji gdzies w poczatkach maja........podobnie jak dzieci
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob sty 26, 2013 22:30 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

ale moze DT sprobuja przeslac jakies fotki, halo halo - na fb mamy wydarzenie, ktore musi miec aktualizacje, nawet jesli pozniej odpiszemy ze koty maja juz klepniete domki.. :oops:

slifkowa

Post » Sob sty 26, 2013 22:39 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

slifkowa pisze:ale moze DT sprobuja przeslac jakies fotki, halo halo - na fb mamy wydarzenie, ktore musi miec aktualizacje, nawet jesli pozniej odpiszemy ze koty maja juz klepniete domki.. :oops:

Moze i moga........ale ja bym na wiele nie liczyla. Felicja pojechala wczoraj i Panstwo raczej sie nastawiaja na : oddanie lub pozostawienie na zawsze, z domem Baltazara kontakt ma wylacznie Kasia, dt Lukrecji juz w sumie nie jest dt...........bo ja pakujemy. Pozostaje tylko Bazyli, ale jego potencjalny dom zdjecia ma i cierpliwie czeka na wizyte

A nie mozna na FB napisac, ze aktualizacje jak sie wszystko wyjasni? Koty są pogolone ( NIE KOMENTUJE KURNA) wiec po kiego robic im zdjecia???I tak wygladaja ohydnie.....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob sty 26, 2013 23:10 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

fb funkcjonuje inaczej - nie ma regularnych updateow, (a zdjecia sa szczegolnie cenione i docieraja do wiekszej liczby osob) - temat/watek umieraja.

Poza tym skoro na pilnie i pozar robilismy wydarzenie i zapraszalismy setki ludzi to mamy tez jako fundacja niejako obowiazek ich informowac o stanie rzeczy, w miare regularnie i na biezaco. :)

slifkowa

Post » Sob sty 26, 2013 23:19 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Jako social media manager potwierdzę - foty przyciągają najwięcej ludzi do wydarzeń i akcji. I nic się na to nie poradzi :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob sty 26, 2013 23:22 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Neigh pisze:Koty są pogolone ( NIE KOMENTUJE KURNA) wiec po kiego robic im zdjecia???I tak wygladaja ohydnie.....

Kwestia gustu - pani, o której byłam na PA powiedziała, że jej się podobają persy na pudelka :D Już powiedziałam Kotkinsowi, żeby zdobył zdjęcia Lukrecji w nowej fryzurze, może pani się spodobają i uda się wyadoptować Lukrecję zamiast Ryżyka :wink:
A mnie się Baltazar obstrzyżony podoba. :twisted:

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob sty 26, 2013 23:33 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Ten Baltazar na górze to Leosia :)
Obrazek

koci-swiat

Od: Śro mar 23, 2005 18:57

Post » Sob sty 26, 2013 23:55 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

To jak się uda zdjęcia pięknie ofutrzonego pyszczka na zbliżeniu, a dla koneserów persy saute? :mrgreen:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie sty 27, 2013 0:22 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

koci-swiat pisze:Ten Baltazar na górze to Leosia :)

Świetne, bardzo mnie rozśmieszyło :lol:
12 stycznia 2014 mija rok od kiedy Tigra jest z nami :)

ManfredkotTusi

Od: Czw cze 18, 2009 0:42

Post » Nie sty 27, 2013 1:24 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

A w jakim wieku jest Leosia? I czy ma już jakiś zaklepany DS?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

[poprzednia][następna]