Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Go!Go! pisze:katalog już otwarty
http://catshow.eu/2013-01-ekkr/
323. NIUNIA , HCL ur.2010-07-15 Ow: DOBROWOLSKA MARIA
być może to tylko zbieżność nazwisk ... a może promocja kotów domowych, przy maniu rasowej hodowli ...
Go!Go! pisze:323. NIUNIA , HCL ur.2010-07-15 Ow: DOBROWOLSKA MARIA
być może to tylko zbieżność nazwisk ... a może promocja kotów domowych, przy maniu rasowej hodowli ...
Avian pisze:Go!Go! pisze:katalog już otwarty
http://catshow.eu/2013-01-ekkr/
323. NIUNIA , HCL ur.2010-07-15 Ow: DOBROWOLSKA MARIA
Ja też jeżdżę z domowym i rasowym, jak wielu innych hodowców.
Właśnie żeby promować koty domowe - bo one nie są gorsze.
Go!Go! pisze:MariaD
To nie jest zbieżność nazwisk. Kotka domowego Niunia ja zarejestrowałam i zgłosiłam w klubie. Nie mogę? I jest wystawiany. I ma NOM. I jest też do adopcji, ktoś chętny, bo Niunia śliczna i charakter ma zarąbisty? Tylko poważne oferty, bo będę "trzepać" chętnych jakbym World Winnera wyadoptowywała.
to się reklama - nazywa !!!
a co w tym złego? Na Słowacji też w ten sposób szuka się domu dla domusowych tymczasów
Go!Go! pisze:Bo MariaD - choć kota zarejestrowała, choć z nim zadebiutowała, choć mu szuka domu - to odpada jako przykład ''tymczasowania domusów'' - tak mi się wydaje ... /
Majorka pisze:35. SP GAMINA Grey Shadow*PL x 1, HP, BIV, NOM, BIS
323. Niunia 0,1 HCL 14 1, NOM, BIS
Mario, gratulacje
MariaD pisze:Niuni debiut tez bardzo udany. Chce ktoś minikotka z pucharkiem?
Majorka pisze:MariaD pisze:Niuni debiut tez bardzo udany. Chce ktoś minikotka z pucharkiem?
Fotkę może masz jakąś? Może być z pucharkiem
no wypada się pochwalić i trochę bardziejMariaD pisze:Majorka pisze:35. SP GAMINA Grey Shadow*PL x 1, HP, BIV, NOM, BIS
323. Niunia 0,1 HCL 14 1, NOM, BIS
Mario, gratulacje
Gamina kosi jak zwykle.Stawka kastratek w "5" była niesamowicie wyrównana, tym bardziej cieszy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewry i 5 gości