Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 26, 2013 0:24 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

A co to znowu za nowy kot - Piorunek?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob sty 26, 2013 10:42 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

To Leoś pokazuje !!UWAGA!!!!
W kotegorii "ogony rokujące":

Obrazek

W kategorii "Angelina ja tesz umiem!

Obrazek

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob sty 26, 2013 10:43 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

...oraz z kategorii "gdzie mam nogę a gdzie ogon...a moża ja mam trzy nogi...albo trzy ogony?"

Obrazek

Ania daj znać,zadzwonię i Cię uświadomię co i jak:))

kotkins

Post » Sob sty 26, 2013 10:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Basiag- macie kota z wieloma ogonami????
Gratulujemy, wreszcie się doczekaliśmy i ktoś wyhodował!!!! Co za sukces!!:mrgreen:

Anusia a pokażże Kornelisza ogona.
A zdjecia scurków powalające...jak takie śliczne zwierze jak kot może być tak BRZYDKIE!!! :D

To pczekamy jeszcze trochę i ogłoszę głosowanie.
Wiecie już na KOGO chcecie głosować???

Wybieramy trzy ogony kierując się nie tym co ładne,ale co się komu podoba:).Nie trzeba uzasadniać wyboru (ale można rzecz jasna)!
Piszemy imiona przyszłych laureatów z numerkami (1,2,3)
I dodajemy z nr czwartym kategorię "open" - ale z uzasanieniem ( może być np :"bo tak")
Głosować może każdy , jeśli nie wystawił ogona do ogonkursu- też.W ogóle KAŻDY, z tym,że jeden raz no i nie na swoje ogony:)

Fionia mówi,żebyścia głosowały TAK :nr1-Fionia, nr2- Piękna Fio ,nr3- Fioninka :mrgreen:
Bo jak nie to łapom....

Poczekamy jeszcze trochę c'nie?
Pozwolę sobie zagłosować pierwsza i zmienię tytuł wątku- to będzie hasło do wyścigu!:)

kotkins

Post » Sob sty 26, 2013 12:02 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Głosujemy - skoro nie można na siebie to trudno :mrgreen:
głosujemy na innych :

1 Leoś :mrgreen: bo życie jest piękne jak się pacza na taki kolor ogona
2. Kacperek :mrgreen: bo najpiękniejsze są buławy ogoniaste
3.Tiara :mrgreen: bo ma ogon nie długi nie krótki lecz w sam raz
4. Pompon :mrgreen: bo ma pompon

Uwaga ważne :
Fiona chodzi w ekstralidze więc nie musi brać udziału w konkurencji.
Fiona to Fiona - a ogon Fiony to ogon Fiony.
Nie muszą człowieki jej mówić , że ma
najpiękniejszy ogon świata.
Fiona to wię i fioni wszelkie głosowania.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Sob sty 26, 2013 12:16 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

Ok, to ja głosuję TAK:
3 miejsce - Rychu od Rudej.Ryyyyychu chciałoby się powiedzieć!!!
2 miejsce - Joż aniadowy- bo to mój zięć!!!(a co mogę być subiektywna?MOGĘ!)
1 miesce KACPEREK - bo w ogonie liczy się dusza!!!!

I grand prix czyli nagroda specjalna : dla Angeliny.
Trzeba mieć tę charyzmę ,żeby w konkursie na ogony pokazać język!!! :D
Oddaję też głos (bo zasady są by łamać je!)na Blusię - za bogactwo stanu posiadania ogonowego przy ogólnym byciu persem krótkowłosym.

Głosowała też Amelia- ale na tuńmczyka ale to jednak chyba nieco nie na temat...

kotkins

Post » Sob sty 26, 2013 12:44 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

to teraz ja

1. Fionia - bo bałabym się wyjść z domu gdybym na nią nie zagłosowała /byłaby zua / a bez kumoterstwa ogon ma przecudnej urody
2. Biguś - ten to ma ogon
3. Rysiek za obfitość całości kota

open Angelina za podejście do tematu

i dwie nagrody specjalne - spożywcze / funduję osobiście po rozpoznaniu preferencji w łakomczostwie / Lełoś i Melon należy się c'nie za zaangażowanie !

Ewissko
Ostatnio edytowano Sob sty 26, 2013 13:06 przez ewissko, łącznie edytowano 2 razy
Kot składa się z materii ,antymaterii i fanaberii

Obrazek

nasz wątek : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=155410

ewissko

Od: Pon gru 03, 2012 21:35

Post » Sob sty 26, 2013 12:50 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

1. Amelka
2. Joż
3. Kacperek
4. Lełoś :mrgreen: za dobre rokowania :wink:
Buuuu........... a chciałoby się głosować inaczej:
1Pysia
2Pysia
3Pysia :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob sty 26, 2013 14:24 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

1. PYSIA
2. AMELKA
3. POMPON - letni tymczas

4. Oczywiście FIONA :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Sob sty 26, 2013 15:45 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

To teraz my:
1. kot Katarzyny1207 - za to pierwsze zdjęcie, od którego się wszystko zaczęło - za niezwykłą jedwabistość i wyczesanie (choć na innych nie jest już aż tak ładny, tylko potargany),
2. Ofelia - za zwis i deseń,
3. Biguś Dalii za niezwykłą długośc.

4. Nagroda specjalna dla ogona Melona - za ogólny wyraz (zwłaszcza to rude kółko naokoło).

A czy moje koty też mogą głosować? Bo one też by chciały coś mieć do powiedzenia.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob sty 26, 2013 15:59 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

To teraz ja;)

1. kocurek Katarzyny 1207, zapoczątkował i taki puchaty, niech ma
2. Biguś Dalii, no
3. Fiodor - ten to naprawdę ma długi ogon

a miejsce 4 egzekwo: spalony ogon Jokisia, bo przyznajcie, że oryginalny 8) oraz pompon Pompona :mrgreen:

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Sob sty 26, 2013 16:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

Ciekawe czy koty były by zadowolone. :wink:
My chyba tak.

Obrazek
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Sob sty 26, 2013 16:42 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

Jestem zła! Lunek nam podchorował trochę, no cóż zdarza się, więc hyc w transporter i do weta. I na kogo trafiłam w nowym miejscu zamieszkania? Ano na Kwineckiego. Oczywiście na początku nie wiedziałam kto zaś, kota osłuchał, powiedział, że lekki szmer jest, walnął dwa zastrzyki i kazał stawić się jutro na kontrolę. Irytujące było to, że nie powiedział dokładnie, co kotu daje, a po jego bazgrołach nijak nie da się odczytać. No i jak przyszłam do domu, to pierwsze, co zrobiłam, to wyszukałam go na miau. A to co? Ano wątek Kotkinsa, że to właśnie ten radził Fionkę uśpić :evil: Ja się zastrzelę, a tak się cieszyłam, że mam lecznicę weterynaryjną blisko domu :(

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Sob sty 26, 2013 17:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

koteczekanusi pisze:1. kot Katarzyny1207 - za to pierwsze zdjęcie, od którego się wszystko zaczęło - za niezwykłą jedwabistość i wyczesanie (choć na innych nie jest już aż tak ładny, tylko potargany)

Nie przedstawiłam go ... Paryś, Paryniu, Synuś ukochany mamusi ... :oops: którą sam sobie wybrał .. Dzięki niemu zachorowałam na ciężką i nieuleczalną persjozę (a wcześniej nie wyobrażałam sobie mania persa ... :roll:

Na innych zdjęciach "potargany" bo albo służba się obijała :mrgreen: albo był to ten etap, w którym Paryniu uznał, że czesanie ogona i podogonia uwłacza jego męskiej godności ... (w związku z czym dochodziło do łapo i rękoczynów :twisted: )...

A teraz będziemy głosować ...

Absolutnie i bezapelacyjnie - I miejsce Mirmiłek od Aniady ...
II miejsce - ogonu Leonu ... za całokształt kotu - zwłaszcza to 3 zdjęcie ...
III miejsce - rude "coś" od Dalii (z tej drugiej serii zdjęć - nie wiem, czy to Biguś?)
i
III miejsce - Gaja od Alab108 - za posiadanie takiego ogona pomimo choroby ...
(tu reguł nie ma, to mogą być dwa trzecie miejsca... :wink: )...

I nagrody specjalne/wyróżnienia :

- RYYYYCHUUUU od Rudej - za wielkogabarytowość - kocham takie wieeeelke koty ...
- kotwieloogoniasty od Basiag ....
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Sob sty 26, 2013 17:25 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- głosujemy na OGON rok

to ia zaglosuje, a co.
1. Rysiek od rudej32- ten to ma co pokazac :mrgreen:
2. rudy mco od dalii bodajze- bo uwielbiam takie koty
3.Blusia- bo sie nalezy i rokuje na wiecej :wink:

miejsce specjalne open
Amelia- nie tyle za ogon co za caloksztalt. piekne footro.
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

[poprzednia][następna]