key_west pisze:taizu pisze:No, suchy zębodół bije wszystko![]()
Bierzesz antybiotyk?
Owszem, Dalacin 300 mg![]()
Uczciwie mówiąc to mam "suchy zębodół" x 2, po równoczesnej ekstracji dwóch ósemek. Nie ma miękkiej gry![]()
okropna sprawa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
key_west pisze:taizu pisze:No, suchy zębodół bije wszystko![]()
Bierzesz antybiotyk?
Owszem, Dalacin 300 mg![]()
Uczciwie mówiąc to mam "suchy zębodół" x 2, po równoczesnej ekstracji dwóch ósemek. Nie ma miękkiej gry![]()
iza71koty pisze:key_west pisze:Iza, napisz cokolwiek, martwimy się o Ciebie i o koty
Dziękuję Wam za troske.
O koty możesz być spokojna.Są codziennie nakarmione i oporządzone jak trzeba.Nigdy przez te 12 lat opieki nie zdarzyło mi się żeby nie dostały posiłku z powodu mojej choroby.
Dostają codziennie wszystko co trzeba, a te które wymagają leczenia, są leczone ,jak choćby Honoratka która przyszła z wielkim ropniem na łopatce.
Stado w domu jest rownież zaopiekowane, maja ciepło, czysto i są syte.
O mnie mozesz jeszcze się trochę pomartwic, bo nie wszystkie objawy ustapiły i trwa to niestety bardzo długo.Tutaj niestety dochodzą takie czynniki jak brak odpoczynku, mozliwosci wygrzania choroby i wyleżenia, za mała ilość snu.Codziennie duze obciazenie dla organizmu.
O ile takie objawy jak potworny ból w klatce piersiowej, biegunka, zaburzenia widzenia i równowagi,drżenie mięśni nóg, ustapiły częściowo po dwóch dawkach silnego antybiotyku o tyle nadal moge sie uskarażać na zapalenie oskrzeli, bolesnosć mieśni, zwłaszcza nóg,brak koncentracji i brak apetytu, uciążliwy migrenowy ból głowy.
Jak sie z takimi objawami wykonuje zakupy dla stada, gotowanie, karmienie, pokonanie ogromnej masy kilometrów dziennie na nogach, powrót około godziny 1.00 w nocy a potem oporzadzanie do godziny 4.00 - 5.00 nad ranem stada w domu i kilka godzin snu.... pisać chyba nie musze.Dlatego nie pisze obecnie na watku.Z powodu braku czasu i niestety sił które bardzo musze oszczedzać na to co mam codziennie najważniejsze do wykonania.
No właśnie o to mi chodziskarbonka pisze:i to wszystko na głowie i ciele jednej drobnej osóbki, która waży niecałe 50kg..
Megana pisze:Izę chyba zalało...
agiag pisze:Iza, mam nadzieję, że trochę choć dbasz jednak i o siebie i zdrowiejesz.
Dużo ciepłych myśli przesyłam.
meg11 pisze:Wchodzisz na http://naforum.zapodaj.net/ klikasz po lewej stronie- na forum, póżniej klikasz-przeglądaj, wybierasz zdjęcie, które chcesz wrzucić tu na forum, następnie klikasz rozmiar miniaturki i klikasz- zapodaj.
Jak Ci się pokaże shostowane zdjęcie wybierasz trzeci link i go wklejasz tu na forum.
key_west pisze:Skarbonko, a musisz mieć Photobucket ?
Bo ja dopiero tutaj:
http://naforum.zapodaj.net/
opanowałam umiejetność wstawiania zdjęćchoć jako żywo blądynką nie jestem
Użytkownicy przeglądający ten dział: AneriKeram, Lucky13 i 87 gości