PALUCH 8.MRAU. Całe morze kociąt. Wciąż przybywają...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 25, 2013 18:25 Re: PALUCH 8. MRAU. Nowy rok, nowe biedy. Pomóżmy! :)

Kto będzie w niedzielę? Szmatki i puszki byśmy przywieźli.
Nigdy nie byliśmy i nawet nie wiedziałabym gdzie i kogo szukać.
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Pt sty 25, 2013 19:01 Re: PALUCH 8. MRAU. Nowy rok, nowe biedy. Pomóżmy! :)

Dziewczyny mam prośbę o karmę dla wątrobowców gdyby komuś coś takiego nie było potrzebne to prosiłabym o podrzucenie na paluch. Ruda Norweżka 10/13 miała zrobioną krew ( na razie biochemię, morfologia pojechała się robić w mieście) i wyszło że wątroba u niej jest w bardzo kiepskim stanie. Finanse u mnie jak u dziewczyny wątróbka więc do wypłaty nie jestem w stanie nic odpowiedniego jej kupić :(
Obrazek Obrazek

bubula

Od: Nie sty 02, 2011 21:25

Post » Pt sty 25, 2013 21:32 Re: PALUCH 8. MRAU. Nowy rok, nowe biedy. Pomóżmy! :)

bubula pisze:Dziewczyny mam prośbę o karmę dla wątrobowców gdyby komuś coś takiego nie było potrzebne to prosiłabym o podrzucenie na paluch. Ruda Norweżka 10/13 miała zrobioną krew ( na razie biochemię, morfologia pojechała się robić w mieście) i wyszło że wątroba u niej jest w bardzo kiepskim stanie. Finanse u mnie jak u dziewczyny wątróbka więc do wypłaty nie jestem w stanie nic odpowiedniego jej kupić :(

SPRAWA BARDZO PILNA !!!

Kto może podzielić się taką karmą i podrzucić na Paluch ?
Lub też kto może zakupić i wziąć fakturę na Mrau i dostarczyć na Paluch ?
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pt sty 25, 2013 23:14 Re: PALUCH 8. MRAU. Nowy rok, nowe biedy. Pomóżmy! :)

MalgosiaZ pisze:
bubula pisze:Dziewczyny mam prośbę o karmę dla wątrobowców gdyby komuś coś takiego nie było potrzebne to prosiłabym o podrzucenie na paluch. Ruda Norweżka 10/13 miała zrobioną krew ( na razie biochemię, morfologia pojechała się robić w mieście) i wyszło że wątroba u niej jest w bardzo kiepskim stanie. Finanse u mnie jak u dziewczyny wątróbka więc do wypłaty nie jestem w stanie nic odpowiedniego jej kupić :(

SPRAWA BARDZO PILNA !!!

Jeśli do jutra nikt się nie znajdzie to mogę kupić w lecznicy na Białobrzeskiej i zawieźć w niedzielę. Jak duża ma być to paczka?
Obrazek

MissJoas

Od: Wto sie 31, 2010 8:12

Post » Pt sty 25, 2013 23:16 Re: PALUCH 8. MRAU. Nowy rok, nowe biedy. Pomóżmy! :)

Hikiko pisze:Kto będzie w niedzielę? Szmatki i puszki byśmy przywieźli.
Nigdy nie byliśmy i nawet nie wiedziałabym gdzie i kogo szukać.

Ja będę w niedzielę. Zapraszam do budynku z kotami do adopcji - na przeciwko biura. Pytać o Asię :)
Obrazek

MissJoas

Od: Wto sie 31, 2010 8:12

Post » Pt sty 25, 2013 23:56 Re: PALUCH 8. MRAU. Nowy rok, nowe biedy. Pomóżmy! :)

Ja mogę kupić tą karmę, ale na weekend na pewno do nikogo nie dotrze - dopiero w przyszłym tygodniu, a to niestety chyba nie o to chodziło :?

patkazal

Od: Nie paź 10, 2010 18:10

Post » Sob sty 26, 2013 0:25 Re: PALUCH 8. MRAU. Nowy rok, nowe biedy. Pomóżmy! :)

Mogę kupić w niedzielę na białobrzeskiej i podrzucić przy okazji.
Nazwę karmy poproszę i co z fakturą. Aha, ile karmy?
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Sob sty 26, 2013 9:13 Re: PALUCH 8. MRAU. Nowy rok, nowe biedy. Pomóżmy! :)

MissJoas pisze:
MalgosiaZ pisze:

SPRAWA BARDZO PILNA !!!

Jeśli do jutra nikt się nie znajdzie to mogę kupić w lecznicy na Białobrzeskiej i zawieźć w niedzielę. Jak duża ma być to paczka?

Mniejsza o wielkość ważne żeby było właściwe jedzenie które co pozwoli dziewczynie ratować wątrobę.
Obrazek Obrazek

bubula

Post » Sob sty 26, 2013 9:14 Re: PALUCH 8. MRAU. Nowy rok, nowe biedy. Pomóżmy! :)

Rozmawiałam wczoraj z Zoyabea - prawdopodobnie dziś karmę kupi i przekaże dla potrzebującej kotki.
Wieczorem zapraszam do wejścia na wątek , będziemy wiedziały jak dalej działać.

Dzięki za szybki odzew : Patkazal , Hikiko , MissJoas
:ok:
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Sob sty 26, 2013 9:18 Re: PALUCH 8. MRAU. Nowy rok, nowe biedy. Pomóżmy! :)

Będę stała za ladą dziś jutro we wtorek i w środę więc będę jej mogła od razu zanieść jedzonko do szpitalika, żeby gdzieś się po drodze nie "zawieruszyło"
Obrazek Obrazek

bubula

Post » Sob sty 26, 2013 11:08 Re: PALUCH 8. MRAU. Nowy rok, nowe biedy. Pomóżmy! :)

bubula pisze:Będę stała za ladą dziś jutro we wtorek i w środę więc będę jej mogła od razu zanieść jedzonko do szpitalika, żeby gdzieś się po drodze nie "zawieruszyło"

Zoyabea odwiedziła trzy lecznice i nie mieli typowego hepatic. Na dziś kupi coś w typie hepatic , natomiast MissJoas jutro przekaże do rąk Cioci Bubuli suche i mokre :ok: .

Kotka 10/13 czeka też na imię :wink: .
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Sob sty 26, 2013 12:14 Re: PALUCH 8. MRAU. Nowy rok, nowe biedy. Pomóżmy! :)

MalgosiaZ pisze:Kotka 10/13 czeka też na imię :wink: .
Wątróbka... :1luvu:
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Sob sty 26, 2013 15:26 Re: PALUCH 8. MRAU. Nowy rok, nowe biedy. Pomóżmy! :)

dla kotów wątrobowych jak najbardziej może być renal. Dopóki nie produkowali hepatic za wątrobową uważano właśnie renal.

i Wątróbka brzmi tak sobie ale za to Liver to już zupełnie inaczej :D :kotek: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob sty 26, 2013 15:58 Re: PALUCH 8. MRAU. Nowy rok, nowe biedy. Pomóżmy! :)

smarti pisze:Wątróbka brzmi tak sobie ale za to Liver to już zupełnie inaczej :D :kotek: :ok:
:smiech3:
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Sob sty 26, 2013 17:27 Re: PALUCH 8. MRAU. Nowy rok, nowe biedy. Pomóżmy! :)

Dżizas - może przynajmniej Livia?
Obrazek

zoyabea

Od: Pon wrz 27, 2010 15:39

[poprzednia][następna]