Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubula pisze:Dziewczyny mam prośbę o karmę dla wątrobowców gdyby komuś coś takiego nie było potrzebne to prosiłabym o podrzucenie na paluch. Ruda Norweżka 10/13 miała zrobioną krew ( na razie biochemię, morfologia pojechała się robić w mieście) i wyszło że wątroba u niej jest w bardzo kiepskim stanie. Finanse u mnie jak u dziewczyny wątróbka więc do wypłaty nie jestem w stanie nic odpowiedniego jej kupić
MalgosiaZ pisze:bubula pisze:Dziewczyny mam prośbę o karmę dla wątrobowców gdyby komuś coś takiego nie było potrzebne to prosiłabym o podrzucenie na paluch. Ruda Norweżka 10/13 miała zrobioną krew ( na razie biochemię, morfologia pojechała się robić w mieście) i wyszło że wątroba u niej jest w bardzo kiepskim stanie. Finanse u mnie jak u dziewczyny wątróbka więc do wypłaty nie jestem w stanie nic odpowiedniego jej kupić
SPRAWA BARDZO PILNA !!!
Kto może podzielić się taką karmą i podrzucić na Paluch ?
Lub też kto może zakupić i wziąć fakturę na Mrau i dostarczyć na Paluch ?
Hikiko pisze:Kto będzie w niedzielę? Szmatki i puszki byśmy przywieźli.
Nigdy nie byliśmy i nawet nie wiedziałabym gdzie i kogo szukać.
MissJoas pisze:MalgosiaZ pisze:bubula pisze:Dziewczyny mam prośbę o karmę dla wątrobowców gdyby komuś coś takiego nie było potrzebne to prosiłabym o podrzucenie na paluch. Ruda Norweżka 10/13 miała zrobioną krew ( na razie biochemię, morfologia pojechała się robić w mieście) i wyszło że wątroba u niej jest w bardzo kiepskim stanie. Finanse u mnie jak u dziewczyny wątróbka więc do wypłaty nie jestem w stanie nic odpowiedniego jej kupić
SPRAWA BARDZO PILNA !!!
Kto może podzielić się taką karmą i podrzucić na Paluch ?
Lub też kto może zakupić i wziąć fakturę na Mrau i dostarczyć na Paluch ?
Jeśli do jutra nikt się nie znajdzie to mogę kupić w lecznicy na Białobrzeskiej i zawieźć w niedzielę. Jak duża ma być to paczka?
bubula pisze:Będę stała za ladą dziś jutro we wtorek i w środę więc będę jej mogła od razu zanieść jedzonko do szpitalika, żeby gdzieś się po drodze nie "zawieruszyło"
Wątróbka...MalgosiaZ pisze:Kotka 10/13 czeka też na imię.
smarti pisze:Wątróbka brzmi tak sobie ale za to Liver to już zupełnie inaczej![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], Kasiasemba i 57 gości